Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. yorumlar

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. yakın 2079. Cd., Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06531

  • Adres: Mustafa Kemal Mah. 2079 Cad No.2A Via Green Is Merkezi Kat: 3 No.10, 06510 Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 549 487 00 80
  • Web sitesi: cargo-partner.com
  • Enlem, Boylam: 39.9081883, 32.7438376

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. İlk izlenim ve ortam oldukça profesyonel ve düzenliydi. Hizmetin kalitesi çok iyiydi ve çalışanlar son derece yardımcı oldular. Fiyatlar da makul ve uygun. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-24 Mehmet

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'ni kullandım ve çok memnun kaldım. Tesis ve olanaklar oldukça iyi ve moderndi. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar çok profesyonel ve yardımcıydı. Fiyatlar da oldukça uygun ve rekabetçiydi. Tavsiye ederim.

2023-09-24 Fatma

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'nden bir kez kullandım ve beğendim. Tesis ve olanaklar oldukça iyi ve düzenliydi. Hizmetin kalitesi de iyiydi ve çalışanlar cana yakındı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetin değerini taşıyor.

2023-10-09 Ahmet

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. İlk izlenim olumlu ve rahat bir ortam vardı. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar çok profesyonel ve yardımcıydı. Fiyatlar da uygun ve rekabetçiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-24 Gül

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'nden beklentilerimi karşıladı. Tesis ve olanaklar oldukça iyi ve düzenliydi. Hizmetin kalitesi de yeterliydi ve çalışanlar son derece dostça davrandı. Fiyatlar da makul ve adil. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Ferhat

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. İlk izlenim olumlu ve profesyonel bir ortam vardı. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar çok yardımcı oldular. Fiyatlar da uygun ve rekabetçiydi. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-11-03 Zeynep

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'ni öneririm. Tesis ve olanaklar oldukça iyi ve moderndi. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar çok profesyonel ve yardımcıydı. Fiyatlar da uygun ve makuldü. Tavsiye ederim.

2023-11-08 İsmail

Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S. Lojistik Hizmetleri'nden oldukça memnun kaldım. İlk izlenim olumlu ve düzenli bir ortam vardı. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar çok profesyonel ve yardımcıydı. Fiyatlar da uygun ve rekabetçiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cargo Partner Nakliyat ve Lojistik A.S.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?