HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ. yorumlar

HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ. yakın Kemal Sunal Sokağı, Aşık Veysel Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34510

  • Adres: Asik Veysel Mah Semerkand Residance Kemal Sunal Sokak No:3 D:Kat:9 Daire:70, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 709 86 96
  • Web sitesi: havatech.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0562546, 28.6732019

HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ. yorumlar
2023-09-21 Ayşe

HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ. Kurumsal Ofis hizmeti çok memnun kaldım. Fiyat performans dengesi çok iyiydi. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Ofis dekorasyonu oldukça hoştu. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi çok uzun değildi. Genel olarak çok olumlu bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Fatma

HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ. Kurumsal Ofis oldukça güzel bir deneyim yaşattı. Fiyat performans dengesi iyiydi. Personel, çok ilgili ve yardımseverdi. Ofis dekorasyonu da hoştu. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. İlk izlenimim olumlu oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonla yer bulmakta hiç zorlanmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Zeynep

HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ. Kurumsal Ofis hizmeti oldukça memnuniyet vericiydi. Fiyat performans dengesi iyiydi. Personel ilgili ve yardımseverdi. Ofis dekorasyonu da oldukça hoştu. Ürün ve hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonla yer bulmakta hiç zorlanmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Nazlı

HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ. Kurumsal Ofis hizmeti beklentilerimi karşıladı. Fiyat performans dengesi iyiydi. Personel, çok ilgili ve yardımseverdi. Ofis dekorasyonu da hoştu. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. İlk izlenimim olumlu oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonla yer bulmakta hiç zorlanmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? HAVATECH YAZILIM SAN. TİC.LTD.ŞTİ.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?