Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık yorumlar

Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık yakın Pınar Caddesi, Bayındır Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07025

  • Adres: Bayındır, Pınar Cd. No:52, 07030 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 542 117 73 19
  • Web sitesi: gerlevikhukuk.com
  • Enlem, Boylam: 36.9010124, 30.6737635

Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık yorumlar

Onur Bey mesleğine hakim, donanımlı, size olası sonucları olumlu yada olumsuz sizin dilinizden ayrıntılı olarak anlatıp bilgilendiren, önünüze yol haritanızı çizen, ilk önceliği para olmayan, yaparız ederiz diyip sallayan, iş alan … Daha fazla

Av. Onurcan Bey burnu dik ve parayı ön plana çıkartan hiçbir avukat ile kıyas yapılamaz kişiliğe sahip. Bilgisi ve bu bilgilerle özveriyle çalışması; müvekkil memnuniyeti, tecrübesi ve her türlü konuda yardım da bulunmaya çalışması … Daha fazla

2023-09-19 Emine

Onur Bey mesleğine hakim, donanımlı, size olası sonuçları olumlu veya olumsuz olarak anlatıp bilgilendirir. Önünüze yol haritanızı çizer. İlk önceliği para olmayan bir avukat. Orta seviye bir zeka sahibi ve Türkçe imla kurallarına uygun bir şekilde dilekçe yazabilir.

2023-09-19 Ayşe

Av. Onurcan Bey burnu dik ve parayı ön plana çıkartan hiçbir avukat ile kıyas yapılamaz kişiliğe sahiptir. Bilgisi ve bu bilgilerle özveriyle çalışması; müvekkil memnuniyeti, tecrübesi ve her türlü konuda yardımcı olmaya çalışması diğer birçok avukat tarafından örnek alınmalıdır.

2023-10-04 Mehmet

Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık Hukuk Bürosu'na geçtiğimiz haftalarda başvurduk ve hizmetten oldukça memnun kaldık. Avukatların yetkinliği ve profesyonelliği çok etkileyiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Hasan

Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık Hukuk Bürosu'ndaki avukatlardan biri olan Onur Bey, mesleğine tam anlamıyla hakim biriydi. Başarılı bir şekilde davamı takip etti ve sonucunda istediğim sonucu aldım. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-19 Elif

Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık Hukuk Bürosu'ndaki avukatlar çok profesyonel ve saygılı. Mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Murat

Onurcan Bey, Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık Hukuk Bürosu'nda çalışan en iyi avukatlardan biridir. Sorunlarınızı çözmek için elinden geleni yapar ve size en iyi sonucu sağlar. Harika bir deneyim yaşattı.

2023-10-29 Sibel

Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık Hukuk Bürosu'ndaki avukatlar çok deneyimli ve bilgili. Size her adımda rehberlik ediyorlar ve size en iyi sonucu elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok memnun kaldım.

2023-11-03 Okan

Av. Onurcan Bey, Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık Hukuk Bürosu'nda çalışan bir avukattır. İşine oldukça hakim ve donanımlıdır. Size olası sonuçları ayrıntılı olarak anlatır ve size en iyi tavsiyeleri verir. Para odaklı olmayan bir avukatla çalışmak benim için harika bir deneyimdi.

2023-11-08 Fatma

Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık Hukuk Bürosu'ndaki avukatlar, müvekkillerine saygılı ve yardımseverdir. Size her konuda yardımcı olurlar ve size en iyi sonucu elde etmek için ellerinden geleni yaparlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gerlevik Avukatlık & Danışmanlık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?