Happy Feet Dans ve Sanat Okulu yorumlar

Happy Feet Dans ve Sanat Okulu yakın 23, Büklüm Caddesi, Kavaklıdere Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Remzi Oğuz Arık, Büklüm Cd 47/4, 06660 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 546 451 73 46
  • Enlem, Boylam: 39.9086644, 32.860159

Happy Feet Dans ve Sanat Okulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Happy Feet Dans ve Sanat Okulu yorumlar

Happy Feet Ailesi olarak erken yaşta dans, müzik ve sanat eğitiminin gerekliliğinin, çocuklarımızın gelişimine ne denli katkıda bulanacağının bilincinde ve sorumluluğunda olan eğitmenlerimizle, 3 yaştan itibaren her yaş ve seviye için müzik eğitimlerimiz hızla devam ediyor. Sevgilerimizle.

Kendiniz için 2 saat ayırın ve tüm stresinizden kurtulun :) çok çok eğleniceğiniz , işini çok iyi bilen hocalar eşliğinde keyifli ve kaliteli zaman geçireceğiniz bir aktivite. Duygu hoca ❤️ Dans dans dans

Dersler çok güzel zamanımı güzel bir şekilde değerlendiriyorum. Böyle güzel bir okulu faaliyete soktukları için çok minnettarım.

2023-09-19 Ayşe

Dans stüdyosunda çocuğum için ders aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler çok özenli ve bilgili. Çocuğum dans konusunda ilerleme kaydetti ve çok keyif alıyor. Teşekkürler Happy Feet Dans ve Sanat Okulu!

2023-09-19 Mehmet

Dans stüdyosunda yetişkinler için de dersler var ve ben de katılıyorum. Duygu hocanın dersleri harika, her ders eğlenceli ve enerjik geçiyor. Hem dans ediyor hem de stres atıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-19 Hatice

Kızımın doğum günü partisini Happy Feet Dans ve Sanat Okulu'nda düzenledik. Çok güzel bir atmosfer yarattılar ve çocuklar harika vakit geçirdi. Dans oyunları, müzik ve sanat etkinlikleriyle dolu bir parti oldu. Çok teşekkür ederiz!

2023-10-04 Ali

Dans stüdyosundaki dans derslerine katılıyorum ve gerçekten memnunum. Eğitmenler çok profesyonel ve ilgili, herkesin ilerlemesine özen gösteriyorlar. Dans etmek benim için büyük bir stres giderici. Happy Feet Dans ve Sanat Okulu'nu herkese tavsiye ederim!

2023-10-09 Zeynep

Dans stüdyosunda modern dans derslerine katılıyorum ve çok seviyorum. Eğitmenler çok yetenekli ve her ders çok eğlenceli geçiyor. Ayrıca dans stüdyosu çok temiz ve güvenli bir ortam sağlıyor. Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyorlar!

2023-10-14 Ahmet

Dans stüdyosunda çocuğum için bale dersleri aldık ve çok memnun kaldık. Eğitmenler çok sabırlı ve profesyonel, çocuğumun dans yeteneği büyük ölçüde gelişti. Ayrıca dans stüdyosu çok güzel dekore edilmiş, harika bir atmosfere sahip. Tavsiye ederim!

2023-10-19 Sedef

Dans stüdyosunda salsa dansı derslerine katılıyorum ve çok keyif alıyorum. Salsa dansı enerji veriyor ve stresi azaltmaya yardımcı oluyor. Eğitmenler harika ve dersler çok eğlenceli geçiyor. Happy Feet Dans ve Sanat Okulu'na teşekkür ederim!

2023-10-24 Can

Dans stüdyosunda hip hop dans derslerine katılıyorum ve gerçekten memnunum. Dersler çok eğlenceli ve enerjik, dans etmek benim için büyük bir tutku. Eğitmenler harika ve herkesin ilerlemesine destek oluyor. Happy Feet Dans ve Sanat Okulu'nu herkese tavsiye ederim!

2023-10-29 Deniz

Dans stüdyosunda şimdiye kadar aldığım en iyi dans dersleri. Eğitmenler çok yetenekli ve her ders çok eğlenceli geçiyor. Ayrıca dans stüdyosu çok temiz ve ferah bir ortama sahip. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-03 Ebru

Dans stüdyosunda yoga derslerine katılıyorum ve çok faydalı buluyorum. Yoga zihni sakinleştiriyor ve vücuda esneklik kazandırıyor. Eğitmenler harika ve dersler çok rahatlatıcı geçiyor. Happy Feet Dans ve Sanat Okulu'na teşekkür ederim!

2023-11-08 İbrahim

Dans stüdyosunda dans partilerine katılıyorum ve çok eğleniyorum. Müzik, dans ve eğlence dolu bir atmosferde keyifli vakit geçiriyorum. Dans etmek benim için bir tutku ve Happy Feet Dans ve Sanat Okulu bana bunu yaşatıyor. Teşekkürler!

2023-11-13 Fatma

Dans stüdyosunda çocuğum için dans dersleri aldık ve çok memnun kaldık. Eğitmenler çok sabırlı ve çocuklarla çok iyi iletişim kuruyorlar. Dans etmek çocuğum için büyük bir tutku haline geldi ve onun gelişimine büyük katkı sağlıyor. Teşekkürler Happy Feet Dans ve Sanat Okulu!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Happy Feet Dans ve Sanat Okulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?