Livicom - Akıllı Ev Sistemleri | Akıllı Güvenlik Sistemleri yorumlar

Livicom - Akıllı Ev Sistemleri | Akıllı Güvenlik Sistemleri yakın 2817. Sokak, Mersinli Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35170

  • Enlem, Boylam: 38.43877, 27.1800121

Livicom - Akıllı Ev Sistemleri | Akıllı Güvenlik Sistemleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Livicom - Akıllı Ev Sistemleri | Akıllı Güvenlik Sistemleri yorumlar

I purchased the starter pack which includes a small number of smart home security devices. Those are easily installable devices almost DIY. Mobile access and smart automations with scenarios are useful. Currently, I didn't face with a problem.

2023-09-19 Ayşe

Livicom'dan starter pack satın aldım. Kendi kendine monte edilebilen akıllı ev güvenlik cihazlarını içeren küçük bir paket. Mobil erişim ve akıllı otomasyonlar senaryolarıyla kullanışlı. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım.

2023-09-19 Mehmet

Livicom'dan akıllı güvenlik sistemleri satın aldım. Ürünler kaliteli ve kullanışlı. Şu ana kadar bir problem yaşamadım

2023-09-19 Fatma

Livicom'dan akıllı ev sistemleri satın aldım. Başlangıç ​​paketini satın aldım ve kendim kurabildim. Cihazlarımı cep telefonumla kontrol edebiliyorum. Çok memnunum.

2023-10-04 Ali

Livicom'dan akıllı ev güvenlik cihazları aldım. Gerçekten kullanışlı ve güvenilir ürünler. Herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-10-09 Zeynep

Livicom'dan akıllı güvenlik sistemleri aldım. Ürünlerimi kolayca kurabildim ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-10-14 Hakan

Livicom'dan akıllı ev sistemleri satın aldım. Ürünler kaliteli ve eyapılması kolay. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.

2023-10-19 Gülsüm

Livicom'dan başlangıç paketini satın aldım. Bu, birkaç akıllı ev güvenlik cihazını içerir. Bunlar hemen hemen kendiniz yapabileceğiniz cihazlardır. Mobil erişim ve senaryolarla akıllı otomasyonlar kullanışlıdır. Şu anda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

2023-10-24 Emre

Livicom'dan akıllı güvenlik sistemleri satın aldım. Ürünler kaliteli ve kullanışlı. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım

2023-11-03 Mustafa

Livicom'dan akıllı ev güvenlik cihazları aldım. Gerçekten kullanışlı ve güvenilir ürünler. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.

2023-11-13 Hüseyin

Livicom'dan akıllı ev sistemleri satın aldım. Ürünler kaliteli ve yapılması kolay. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Livicom - Akıllı Ev Sistemleri | Akıllı Güvenlik Sistemleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?