HANIMELİ YÖRESEL EV YEMEKLERİ

HANIMELİ YÖRESEL EV YEMEKLERİ yakın Atatürk Mah., Nurdağı, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Yavuzselim, Cengiz Topel Cd. No: 8 / A, 27840 Nurdağı/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 545 976 35 65
  • Enlem, Boylam: 37.1785883, 36.7384237

HANIMELİ YÖRESEL EV YEMEKLERİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
HANIMELİ YÖRESEL EV YEMEKLERİ yorumlar

yemeklerinizin hizmetlerinizin güzel olduğu kadar cana yakınlığınızla da böyle bir hizmet sunduğunuz için çok teşekkür ederim ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim mutlaka o güzel lezzetleri tatmalısınız☺️☺️

2023-09-18 Serap

Yemeklerinizin hizmetlerinizin güzel olduğu kadar cana yakınlığınızla da böyle bir hizmet sunduğunuz için çok teşekkür ederim ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim mutlaka o güzel lezzetleri tatmalısınız☺️☺️

2023-09-18 Ayşe

Çok amaçlı salonunuzdaki deneyimimiz harikaydı. Servis hızlı ve profesyonel, yiyecekler lezzetli ve tazeydi. Atmosfer rahatlatıcı ve samimi bir ortam sunuyor. Kesinlikle tekrar gideceğiz!

2023-09-18 Mehmet

İlk izlenimim çok etkileyiciydi. Salonun iç tasarımı ve dekoru çok güzel ve şık. Bekleme süremiz çok kısa oldu ve rezervasyonlarımız sorunsuz şekilde gerçekleşti. Yiyeceklerin fiyatı da değerlendirildiğinde oldukça makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Fatma

Çok amaçlı salon size harika bir hizmet sunuyor. Atmosfer rahatlatıcı ve ortam temiz ve düzenli. Bekleme süresi kısa oldu ve personel son derece dostane ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi muhteşem, lezzetleri harikaydı. Gerçekten değerini hak ediyor.

2023-10-08 Ahmet

Bu salon çok güzel tasarlanmış. Dekorasyonu sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratıyor. Rezervasyonumuz kolaylıkla yapıldı ve beklememiz gereken bir süre olmadı. Fiyatlar makul ve hizmet çok iyiydi. Personel de son derece profesyonel ve yardımcıydı.

2023-10-13 Nazan

Çok amaçlı salonda harika bir deneyim yaşadım. Mekanın dekoru çok güzel ve şık. Servis hızlı ve kaliteli. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyonlarımız sorunsuzdu. Ürünlerin fiyatları uygun ve personel çok yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-18 Murat

Çok amaçlı salonun atmosferi gerçekten hoş. Işığı ve dekorasyonuyla sıcak bir ortam sunuyor. Hizmet hızlı ve profesyonel. Fiyatlar uygun ve yemekler harika lezzetliydi. Personel de son derece yardımcı ve cana yakın. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-23 Gül

Çok amaçlı salon, müşteri hizmeti ve çalışanlarıyla harika bir deneyim sunuyor. Yiyeceklerinin kalitesi ve lezzeti mükemmeldi. Fiyatlar da makul ve yerel ürünleri kullanmaları da takdir edilesi bir özellik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Berk

İlk izlenimim çok pozitif oldu. Salonun atmosferi sıcak ve davetkar. Bekleme süremiz çok kısa oldu ve rezervasyonumuz sorunsuz şekilde yapıldı. Ürünlerin fiyatları da oldukça makul. Personel de son derece yardımsever ve hızlı. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Pınar

Çok amaçlı salon, sıcak bir atmosfere sahip. Servis hızlı ve profesyonel ve yiyeceklerin lezzeti muhteşemdi. Fiyatlar da makul ve rezervasyonumuz sorunsuz şekilde yapıldı. Personel son derece yardımcı ve güleryüzlüydü. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Deniz

Çok amaçlı salon, yüksek kalitede hizmet sunuyor. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu; salonun dekorasyonu ve atmosferi gerçekten etkileyici. Yiyeceklerin lezzeti de mükemmeldi. Fiyatların uygun olması da artı bir özellik. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-12 Özlem

Çok amaçlı salonda harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu; salonın atmosferi sıcak ve davetkar. Bekleme süremiz çok kısa oldu ve rezervasyonumuzu sorunsuz şekilde yaptık. Personel son derece yardımsever ve lezzetli yemekler sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? HANIMELİ YÖRESEL EV YEMEKLERİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?