Hamam yorumlar

Hamam yakın Izmir, Aegean Region, 35750

  • Enlem, Boylam: 38.0029461, 27.986402

Hamam, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hamam yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Hamam'ın ambiyansı çok güzel. Tarihi bir mekanda bulunuyor ve dekorasyonu çok hoş. Bir hamama gelirken beklemeyi göze almam gerektiğini biliyordum, bu yüzden bekleme süresi beni rahatsız etmedi. Genel deneyimim oldukça olumluydu, sakin ve rahatlatıcı bir atmosfer vardı.

2023-09-21 Mehmet

Hamam'a ilk girişimde etkilendim. Tarihi bir yapıya sahip olması ve geleneksel atmosfere uygun dekorasyonu çok hoştu. Tesisin olanakları ve olanakları da oldukça iyiydi. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar çok dostça ve yardımcıydı. Fiyat açısından da makuldü. Genel deneyimim mükemmeldi.

2023-09-21 Fatma

Hamam'a gitmek için randevu aldım ve beklememe gerek kalmadı. Tarihi bir hamamda böyle bir konforlu deneyim yaşadığım için çok mutluyum. Hizmet kalitesinden ve personelden çok memnun kaldım. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-06 Ahmet

Hamam'ın ambiyansı gerçekten muhteşemdi. Dekorasyonu çok hoş ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. Ancak beklemekte biraz zaman harcadım ve bunun hakkında bir rezervasyon yapmam gerektiğini bilmiyordum. Ancak hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve personel çok yardımcı oldu. Fiyat olarak da uygun bir seçenek.

2023-10-11 Selin

Hamama giriş yaptığımda atmosfer beni büyüledi. Tarihi bir etkinliğe katılmış gibi hissettim. Hamamın olanakları ve imkanları da oldukça iyiydi. Hizmet kalitesinden ve personelinden çok memnun kaldım. Fiyat açısından da oldukça uygun. Kesinlikle geri döneceğim.

2023-10-16 Ali

Hamam'a gitmek için randevu aldım bu yüzden beklemek zorunda kalmadım. Genel deneyimim oldukça olumluydu ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personelin yardımseverliği ve dostça tavırları da memnun ediciydi. Fiyatlar da oldukça makuldü. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-21 Hülya

Hamam'ın dekorasyonu çok güzeldi ve tarihi bir atmosfer yaratıyordu. Ancak, rezervasyon yapmadığım için beklemem gerekti ve bunun hakkında bilgilendirilmedim. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve personel güler yüzlü ve yardımcıydı. Fiyatlar da uygun.

2023-10-26 Mustafa

Hamam'ın atmosferi çok güzeldi ve içeriye adım attığım ilk anda etkilendim. Tesisin olanakları da oldukça iyiydi ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personel çok güleryüzlü ve yardımcıydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-31 Gülsüm

Hamam'ın ambiyansı gerçekten hoş. Tarihi bir yapıya sahip olması ve dekorasyonu çok güzel. Beklemek zorunda kalmadım ve randevu için rezervasyon yaptım. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve personel çok yardımcıydı. Fiyatlar da oldukça makuldü. Kesinlikle geri döneceğim.

2023-11-05 Yasin

Hamam'a gittiğimde ilk izlenimim çok olumlu oldu. Tesisin atmosferi gerçekten beni etkiledi ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Fiyat açısından da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Okan

Hamam'ın ambiyansı gerçekten hoştu. Tarihi bir yapıya sahip olması beni etkiledi ve dekorasyonu çok güzel. Ancak beklemek zorunda kaldım ve bunun için rezervasyon yapmam gerektiğini bilmiyordum. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve personel çok yardımcıydı. Fiyatlar da uygun.

2023-11-15 Sevim

Hamam'ın atmosferi çok rahatlatıcı ve sakin. Tarihi bir mekanda bulunmanın ayrıcalığını yaşamak harikaydı. Beklemek zorunda kalmamak için rezervasyon yaptım. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve personel oldukça yardımcıydı. Fiyat açısından da oldukça uygun bir seçenek.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hamam?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?