Yatsan yorumlar

Yatsan yakın Aydın Mahallesi, Karabağlar, Izmir, Aegean Region, 35150

  • Adres: Aydın, Yeşillik Cd. No:532, 35130 Karabağlar/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 554 153 49 51
  • Web sitesi: z-p15.www.instagram.com
  • Enlem, Boylam: 38.3701296, 27.1354185

Yatsan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yatsan yorumlar

Tavsiye üzerine geldiğim Yatsan Karabağlar mağazasına girdiğimde Demet Hanım’ın güleryüzü ve alakası sayesinde tavsiyenin sebebini hemen anladım. İlk dakikadan itibaren işini iyi yapan profesyonel bir ekip olduğu hemen farkediliyor. Demet … Daha fazla

Yatsan Karabağlar mağazasından 4 ay önce yatak alışverişim oldu. Melike Hanım isminde görevli hanımefendiye ,ilgisinden yönlendirmelerinden ayrıca tüm ekibe samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.Çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu.Konfor ve rahatlığı tartışılmaz.Herkese tavsiye ediyorum.Teşekkür ederim???????? …

Karar verdirilmesi ve iknası zor birisi olmama rağmen İstanbul'dan arayıp hiç görmediğim ve dokunamadığım İzmir'deki yataklar hakkında usanmadan, yorulmadan detaylı bilgileri aktarıp aralarında farkları anlatıp beni ikna eden Demet Hanım'ı … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Tavsiye üzerine geldiğim Yatsan Karabağlar mağazasına girdiğimde Demet Hanım’ın güleryüzü ve alakası sayesinde tavsiyenin sebebini hemen anladım. İlk dakikadan itibaren işini iyi yapan profesyonel bir ekip olduğu hemen farkediliyor.

2023-09-19 Melis

Yatsan Karabağlar mağazasından 4 ay önce yatak alışverişim oldu. Melike Hanım isminde görevli hanımefendiye ,ilgisinden yönlendirmelerinden ayrıca tüm ekibe samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.Çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu.Konfor ve rahatlığı tartışılmaz.Herkese tavsiye ediyorum.Teşekkür ederim????????

2023-09-19 Kemal

Karar verdirilmesi ve iknası zor birisi olmama rağmen İstanbul'dan arayıp hiç görmediğim ve dokunamadığım İzmir'deki yataklar hakkında usanmadan, yorulmadan detaylı bilgileri aktarıp aralarında farkları anlatıp beni ikna eden Demet Hanım'ı

2023-10-04 Elif

Yatsan mağazasından aldığım yatak beklentimin üzerinde çıktı. Hem rahat hem de şık bir tasarımı var. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Ahmet

Yatsan Yatak Mağazası'ndan aldığım yatağımdan çok memnunum. Uyku konforu harika ve kalitesi de çok iyi. Ayrıca personel de çok yardımcı oldu. Teşekkür ederim.

2023-10-14 Zeynep

Yatsan Yatak Mağazası'nda alışveriş yapmak çok keyifliydi. Personel çok yardımcı oldu ve bana en uygun yatağı seçmem konusunda destek verdiler. Ürünlerin kalitesi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Mehmet

Yatsan mağazasının dekorasyonu çok güzeldi ve rahat bir atmosfere sahipti. Yatak seçimimde bana yardımcı olan personel de çok profesyonel ve içten davrandı. Çok memnun kaldım.

2023-10-24 Fatma

Yatsan Yatak Mağazası'nda alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım. Hem ürün çeşitliliği çok fazla hem de personel çok yardımcı oldu. Yatakların kalitesi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Ali

Yatsan Yatak Mağazası'nda alışveriş yaparken çok keyif aldım. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu. Yatakların kalitesi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ayhan

Yatsan mağazasında bulunan yatakların kalitesi çok iyi. Hem rahat hem de şık tasarımlara sahipler. Personel de çok yardımcı oldu. Memnun kaldım.

2023-11-08 Seda

Yatsan Yatak Mağazası'ndan aldığım yatak çok rahat ve konforlu. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Yasin

Yatsan mağazasında bulunan yatakların kalitesi çok iyi. Personel de çok yardımcı oldu ve bana en uygun yatağı seçmem konusunda destek verdiler. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yatsan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?