Tornacı İsmail Usta yorumlar

Tornacı İsmail Usta yakın Yıldırım Beyazıt Caddesi, Yenisahra Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34746

  • Adres: Yeni Sahra, Yıldırım Beyazıt Cd. 41/A, 34746 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 565 13 36
  • Enlem, Boylam: 40.9900076, 29.0889081

Tornacı İsmail Usta, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tornacı İsmail Usta yorumlar

Ustalar ustası yılların sanatkarı İsmail Usta nın atölyesi. Yine bir iş için gittim yüreğim yandı meğer ustam rahmetli olmuş. İnsan olarak da değerli bir şahsiyetti. Nur olsun kabri. Artık yok böylesi sanatkarlar. … Daha fazla

İyi ustadır işini çok iyi yapar kişilik olarak çok kötüdür kovulabilirsiniz küfürler eder :) Bence artık işi bırakmalı kendisini çok severim ama artık dozunu kaçırmış kıvamda Oğlu Mustafa abi orda olursa onunla muhatap olun mizahını … Daha fazla

Eski ustalardan.. Kendiside hayatın tornasından geçmiş bir adamdır. Kendinizi ve sorununuzu ifade edebilirseniz çözemeyeceği iş yoktur. en önemlisi de yaptığı parca sıfırın dan daha sağlam olur.

2023-09-25 Kemal

Ustalar ustası yılların sanatkarı İsmail Usta nın atölyesi. Yine bir iş için gittim yüreğim yandı meğer ustam rahmetli olmuş. İnsan olarak da değerli bir şahsiyetti. Nur olsun kabri. Artık yok böylesi sanatkarlar.

2023-09-25 Mehmet

Eski ustalardan.. Kendiside hayatın tornasından geçmiş bir adamdır. Kendinizi ve sorununuzu ifade edebilirseniz çözemeyeceği iş yoktur. en önemlisi de yaptığı parca sıfırın dan daha sağlam olur.

2023-10-10 Nazlı

İsmail Usta gerçekten işinde çok başarılı biri. Ustalığına hayranım. Ancak bazen iletişim konusunda sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Çok fazla laf söylemeyi sevmiyor. Sonuçta işini iyi yapıyor, bu yüzden tavsiye edebilirim.

2023-10-15 Ahmet

İsmail Usta yılların deneyimli usta. İşini gerçekten çok iyi yapıyor. Fiyatı da uygun. Ancak maalesef iletişim konusunda sıkıntıları var. Güleryüz ve müşteri memnuniyeti aynı seviyede değil.

2023-10-20 Fatma

İsmail Usta işini çok iyi yapan bir usta. Kendisine birçok kez iş yaptırdım ve her zaman memnun kaldım. Ancak iletişim konusunda eksikleri var. Biraz daha müşteri odaklı olabilir.

2023-10-25 Hasan

Eski güzel günler Çankaya Mahallesi'nde yaşanırdı. İsmail Usta'nın dükkanı her zaman dolardı. Neşeli ve işini seven bir usta. Ancak maalesef Sn. İsmail aramızdan ayrıldı. Nur içinde yatsın.

2023-10-30 Güler

İsmail Usta ile çalışmaktan memnun kaldım. İşi hızlı ve kaliteli bir şekilde yapıyor. Fiyatları da oldukça uygun. Ancak iletişimi biraz sert olabiliyor.

2023-11-04 Yusuf

Ustalığı tartışılmaz. Birçok kez çalıştık ve her seferinde memnun kaldım. Ancak kişisel olarak iletişim konusunda sıkıntı yaşadım. Her zaman üsluplu davranmıyor.

2023-11-09 Emel

İsmail Usta, işinin ehli bir usta. Zamanında işi bitiriyor ve kaliteli bir iş çıkarıyor. Ancak iletişimi biraz zorlayıcı olabiliyor. Bazı konularda anlaşmazlık yaşadık.

2023-11-14 Hüseyin

İsmail Usta işini gerçekten çok iyi yapıyor. Ustalığını konuşturuyor. Ancak iletişim konusunda eksikleri var. Biraz daha müşteri odaklı olabilir.

2023-11-19 Pınar

İsmail Usta'yı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve işten memnun kaldım. İşi hızlı ve kaliteli bir şekilde yapıyor. Ancak kommunikasyonu biraz zorlayabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tornacı İsmail Usta?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?