Dr. Mehmet Karaca yorumlar

Dr. Mehmet Karaca yakın Kubilay Sokağı, Üçdutlar, Küçükbakkalköy Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34750

  • Adres: Küçükbakkalköy, Kubilay Sk. No:1/2 D:4, 34750 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 811 7365
  • Enlem, Boylam: 40.9843864, 29.1077362

Dr. Mehmet Karaca, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr. Mehmet Karaca yorumlar
2023-09-27 Ayşe

Dr. Mehmet Karaca gerçekten uzman bir kardiyolog. Kalp rahatsızlığım için randevu aldım ve muayene süreci oldukça rahat ve hızlı geçti. Doktorun açıklayıcı bir şekilde sorularımı cevaplaması beni çok memnun etti. Tedavi sürecimde de bana yardımcı oldu ve şikayetlerimin azalmasına yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Mehmet

Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça modern ve yenilikçi bir tasarıma sahip. Randevu aldığımda bekleme sürem oldukça kısaydı. Doktorun işine olan ilgisi ve tecrübesi beni çok etkiledi. Kalp sağlığıma yönelik tavsiyeleri ve tedavi süreci oldukça başarılıydı. Kendisine minnettarım.

2023-09-27 Gülay

Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça ferah ve temizdi. Randevumu aldıktan sonra bekleme süresi oldukça kısa oldu. Doktor oldukça kibar ve anlayışlıydı. Şikayetlerimi dinledi ve hızlı bir şekilde tedavi sürecini başlattı. Genel olarak çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-10-12 Ali

Randevu almak oldukça kolaydı ve bekleme sürem oldukça kısaydı. Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça modern ve donanımlı. Doktorum oldukça ilgili ve tecrübeliydi. Tedavi sürecim oldukça başarılı geçti ve şikayetlerim azaldı. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-17 Fatma

Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça rahat bir atmosfere sahip. Randevum olmasına rağmen bekleme sürem oldukça kısaydı. Doktorum oldukça anlayışlı ve açıklayıcıydı. Kalp rahatsızlığıma yönelik tedavi süreci oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Hasan

Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça modern ve temizdi. Randevu aldıktan sonra bekleme sürem oldukça kısa oldu. Doktorum oldukça profesyonel ve ilgiliydi. Tedavi sürecim oldukça başarılıydı ve şikayetlerim azaldı. Kesinlikle güvenilir bir doktor.

2023-10-27 Sibel

Randevu aldıktan sonra bekleme sürem oldukça kısaydı. Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça modern ve konforlu bir ortama sahip. Doktorum oldukça anlayışlı ve sabırlıydı. Tedavi sürecimde bana yardımcı oldu ve şikayetlerim azaldı. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Hakan

Dr. Mehmet Karaca gerçekten kaliteli bir kardiyolog. Randevu aldıktan sonra bekleme sürem oldukça kısa oldu. Muayenehanesi oldukça modern ve temizdi. Doktorum sorularımı cevapladı ve tedavi sürecine hızlıca başladı. Çok memnun kaldım.

2023-11-06 Pınar

Randevu aldıktan sonra bekleme sürem oldukça kısaydı. Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça temiz ve düzenli. Doktorum oldukça ilgili ve tecrübeliydi. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldu ve şikayetlerim azaldı. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-11 Merve

Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça rahat bir atmosfere sahip. Randevu aldıktan sonra bekleme sürem oldukça kısaydı. Doktor oldukça anlayışlı ve sabırlıydı. Tedavi sürecimde bana yardımcı oldu ve şikayetlerim azaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Cem

Randevu almak oldukça kolaydı ve bekleme sürem oldukça kısaydı. Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça modern ve donanımlı. Doktorum oldukça ilgili ve tecrübeliydi. Tedavi sürecim oldukça başarılı geçti ve şikayetlerim azaldı. Teşekkür ederim.

2023-11-21 Ebru

Dr. Mehmet Karaca'nın muayenehanesi oldukça modern ve rahattı. Randevum olmasına rağmen bekleme sürem oldukça kısaydı. Doktorum oldukça anlayışlı ve açıklayıcıydı. Kalp rahatsızlığıma yönelik tedavi süreci oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr. Mehmet Karaca?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?