Hacivat Köftecisi yorumlar

Hacivat Köftecisi yakın Gaziosmanpaşa Bulvarı, Tokat, Alipaşa, Tokat, Tokat Merkez, Tokat, Black Sea Region, 60100

  • Adres: Soğukpınar, Gaziosmanpaşa Blv. No:257 D:B, 60100 Tokat Merkez/Tokat, Türkiye
  • Telefon: +90 356 212 94 18
  • Enlem, Boylam: 40.3087562, 36.5534891

Hacivat Köftecisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hacivat Köftecisi yorumlar

Their food was very tasty and inexpensive. The young couple owners are super friendly. We had meatball sets for dinner, which had soup, bread, main dish and rice. It's … Daha fazla

Tokat'ın en nezih mekanlarından birisi. "Ekmek arası tiyatro" sloganı ile çalışan bir restaurant-tiyatro işletmesi. Tiyatro severlerin uğrak mekânı.Ust katında yemeğinizi yedikten sonra alt katında Kemal Bey'in oynattığı Karagöz-Hacivat … Daha fazla

Ev yemekleri çok güzeldi. Çok tatlı nostaljik bir dükkan. İlgi alaka güler yüzlüler ve yemek sonrası bileti olanlar dükkanın aşağısında karagöz ile hacivat gösterisini izleyebiliyor çok ama çok sevdim güzeldi. Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Yemekleri çok lezzetli ve uygun fiyatlıydı. Genç çift sahipleri süper dostane. Akşam yemeği için köfte tabakları aldık, içinde çorba, ekmek, ana yemek ve pilav vardı. Harika bir deneyimdi.

2023-09-20 Mustafa

Tokat'ın en nezih mekanlarından birisi. Ekmek arası tiyatro sloganı ile çalışan bir restaurant-tiyatro işletmesi. Tiyatro severlerin uğrak mekanı. Yemekler iyiydi ve atmosfer harikaydı. Karagöz-Hacivat gösterisini izlemek için alt kata geçebilirsiniz.

2023-09-20 Fatma

Ev yemekleri çok güzeldi. Çok tatlı nostaljik bir dükkan. İlgi alaka güler yüzlüler ve yemek sonrası bileti olanlar dükkanın aşağısında karagöz ile hacivat gösterisini izleyebiliyor. Çok sevdim güzeldi.

2023-10-10 Emine

Mekanın dekoru çok hoşuma gitti. Yemekler lezzetli ve doyurucuydu. Personel dostane ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Gülay

Burada yemek yemeyi çok seviyorum. Köfteleri enfes ve fiyatları uygun. Personelin güler yüzü ve samimiyeti harika. Her gittiğimde lezzetli bir deneyim yaşıyorum.

2023-10-25 Ali

Atmosfer harikaydı. Mekanda Hacivat ve Karagöz gösterisi izlemek keyifliydi. Yemekler de lezzetliydi. Fiyatlar ise oldukça uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-30 Ayhan

Güler yüzlü personel, harika atmosfer ve çok lezzetli yemekler. Burada yemek yemek her zaman harika bir deneyim olmuştur.

2023-11-04 Seda

Fiyat-kalite dengesi mükemmel. Yemekler harika ve lezzetli. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Selin

Yemekler harikaydı ve fiyatları da uygun. Karagöz ve Hacivat gösterisini de çok beğendik. Kesinlikle tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hacivat Köftecisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?