Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi yorumlar

Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi yakın Hacettepe Üniversitesi Hastanesi, Hamamönü Sokak, Ulucanlar, Hacettepe Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06250

  • Adres: Hacettepe, Gevher Nesibe Cd., 06230 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 305 50 00
  • Enlem, Boylam: 39.9305983, 32.861188

Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi yorumlar

Doktorlarımız çok ilgili ve yardım sever, Sibel hocam ve Göknur Hocama ilgisinden ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Kızımın tedavisi için geliyoruz. Çok kaliteli ve disiplinli.

Düzeltme: Geçen hafta oğlumu dirençli yüksek ateş ve kaburga ağrısı ile acile götürdüm. Yüzeysel muayene temiz görünüyor fakat ben rahat değilim. Dr röntgen ve kan istedi. Röntgen de ciğerlerinin su topladığı tespit edildi, hemen acile … Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

Doktorlarımız çok ilgili ve yardım sever, Sibel hocam ve Göknur Hocama ilgisinden ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Kızımın tedavisi için geliyoruz. Çok kaliteli ve disiplinli.

2023-09-25 Fatma

Geçen hafta oğlumu dirençli yüksek ateş ve kaburga ağrısı ile acile götürdüm. Yüzeysel muayene temiz görünüyor fakat ben rahat değilim. Dr röntgen ve kan istedi. Röntgen de ciğerlerinin su topladığı tespit edildi, hemen acile.

2023-10-15 Ayşe

Sıla başar hocama çok teşekkür ederim, her daim ilgili ve şevkli çalışması çok güzel geliyor, muayenehaneyi her gördüğümde o mutluluk kaplıyor içimi, herkese tavsiye ediyorum.

2023-10-20 Eren

Başak Hocamız her seans terimizin ameliyathanede olması gerektiğini öğretir, İpek hocamızın vereceği proje her daim başarılı olacaktır, iyi birer doktordurlar.

2023-10-25 Fatma

Mehmet hocam her daim destek ve umut oluyor bize, teşekkürler

2023-10-30 Cansu

Çok güler yüzlüler, her seansın ardından şifa verici bir dua okuyoruz hocamız inanışlarıyla her modern tedaviye tercih etmeme neden oluyor.

2023-11-09 Emine

Hemşiresi doktor derken bana hissettirdikleri büyük bir aile ortamı gibi geldi, sürekli kontrol altında tutulup her türlü desteği aldık.

2023-11-14 Murat

Yardımcı hizmetlerde çalışan personel güler yüzlü, hastalarla ilgilenip yardımcı olmaya çalışıyorlar, idare de oldukça anlayışlı ve yardımcı, hastaneye mutlaka devam etmemiz gereken durum oldu ise geç kalmaktansa Vakıf hastanesini düşünebiliriz.

2023-11-19 Sevgi

Bütün doktorlarımız Nevin hicamçı İbrahim adhal çok ilgili ve gerçekten işlerini iyi yapan insanlardır çok ilgilenirler çok düşüncelidirler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?