Gül Taşımacılık yorumlar

Gül Taşımacılık yakın Çiğli Belediyesi Hizmet Binası, 8001. Sokak, Ataşehir Mahallesi, Çiğli, Çiğli, Izmir, Aegean Region, 35620

  • Adres: İstasyonaltı Mah., Belediye İş Merkezi, No. 220, K. 2, 35630 Çiğli, Türkiye
  • Telefon: +90 232 386 31 76
  • Enlem, Boylam: 38.4920635, 27.0644448

Gül Taşımacılık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gül Taşımacılık yorumlar

Çok fazla nakliye firmasıyla taşınma fırsatım oldu. Gül taşımacılık kadar işini iyi yapan bir firma görmedim. Harika işçilik, harika insanlar. Stressiz bir şekilde taşınmak istiyorsanız doğru adres.

Gül taşımacılık ile 4 yıl içinde 2 kere taşındık. Hatta 2. Tasinmamizda aynı gün annemleri de taşıdılar. İkisinde de çok memnun kaldık. Çalışanlar profesyonel çalışıyorlar. İş dağılımına uygun, kim ne yapacağını biliyor ve hemen … Daha fazla

Yetkili Kemal beye teşekkür ederiz, ayrıca gül nakliyat ekibi arkadaşlar yarım günde evimizi sorunsuz bir şekilde taşıdılar. Çok memnun kaldık

2023-09-21 Ayşe

Çok fazla nakliye firmasıyla taşınma fırsatım oldu. Gül taşımacılık kadar işini iyi yapan bir firma görmedim. Harika işçilik, harika insanlar. Stressiz bir şekilde taşınmak istiyorsanız doğru adres.

2023-09-21 Murat

Gül taşımacılık ile 4 yıl içinde 2 kere taşındık. Hatta 2. Tasinmamizda aynı gün annemleri de taşıdılar. İkisinde de çok memnun kaldık. Çalışanlar profesyonel çalışıyorlar. İş dağılımına uygun, kim ne yapacağını biliyor ve hemen işe koyuluyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir firma.

2023-09-21 Fatma

Yetkili Kemal beye teşekkür ederiz, ayrıca gül nakliyat ekibi arkadaşlar yarım günde evimizi sorunsuz bir şekilde taşıdılar. Çok memnun kaldık.

2023-10-06 Ahmet

Bizim için taşınma süreci oldukça stresli olabilirdi ama Gül taşımacılık ekibi gerçekten muazzamdı. Her şeyi planlayıp organize ettiler ve sorunsuz bir şekilde taşınmamızı sağladılar. Teşekkürler!

2023-10-11 Elif

Cuma günü taşınma ihtiyacımız olduğunda hızlı bir şekilde Gül taşımacılık firmasına başvurduk. Onlar bize yardımcı olabilmek için Pazartesi gününü bekletmediler ve hemen bir ekip gönderdiler. Özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

2023-10-16 Mehmet

Gül taşımacılık her ne yaşıyorsanız veya ne taşıyorsanız taşınmayı kolaylaştırır. Personel profesyonel, hızlı ve dikkatli çalışıyorlar. Hiçbir şey hasar görmedi ve her şey planlandığı gibi gitti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Zeynep

Gül taşımacılık ile geçen hafta taşındık ve mükemmel bir hizmet aldık. Ekibin profesyonel davrandığını ve tüm eşyalarımızın güvende olduğunu biliyorduk. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-26 Ali

Gül taşımacılık ekibi sorunsuz taşınmamızı sağladı. İsteklerimizi anlayan, hızlı ve verimli bir şekilde hareket eden bir ekip. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-31 Sevinç

Gül taşımacılık tarafından verilen hizmetten oldukça memnun kaldım. Taşınma sürecinde hiçbir sorun yaşamadım ve her şey plana uygun olarak gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Hakan

Gül taşımacılık firması gerçekten profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Tüm eşyalarımı sorunsuz bir şekilde taşıdılar ve hiçbir hasar olmadı. Çalışanlar da çok nazik ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Nur

Gül taşımacılık ekibi gerçekten çok iyi bir iş çıkardı. Hızlı, özenli ve profesyonel bir şekilde taşındık. Her şeyi düşünüp planlayan bir firma. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-15 Deniz

Gül taşımacılık ile taşınmak gerçekten harika bir deneyimdi. Çalışanlar çok dikkatli ve özenli davrandılar. Hiçbir sorun yaşamadık ve taşınma süreci çok hızlı geçti. Teşekkürler Gül taşımacılık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gül Taşımacılık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?