GÜL HUKUK BÜROSU - MS GÜL YILDIRIM (AVUKAT / ATTORNEY) yorumlar

GÜL HUKUK BÜROSU - MS GÜL YILDIRIM (AVUKAT / ATTORNEY) yakın Şirin Sokağı, Osmaniye Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34146

  • Enlem, Boylam: 40.9950263, 28.8768318

GÜL HUKUK BÜROSU - MS GÜL YILDIRIM (AVUKAT / ATTORNEY), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GÜL HUKUK BÜROSU - MS GÜL YILDIRIM (AVUKAT / ATTORNEY) yorumlar

Perfect ???? …

Pleasure

Good Professional Lady

2023-09-25 Ayşe

Mükemmel bir hizmet aldım. Güler yüzlü personelleri ve profesyonel hukuki bilgileri ile beni çok iyi karşıladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Gül Hukuk Bürosu'nda avukat olarak çalışan Gül Yıldırım'a bir dava için başvurduk. Bekleme süresi kısa ve randevu alma işlemi de oldukça kolaydı. Gül Yıldırım işini profesyonel bir şekilde yaptı ve bize yardımcı oldu. Teşekkür ederiz.

2023-09-25 Elif

Gül Hukuk Bürosu'ndaki avukata danışmak için gittiğimde, güler yüzlü ve sevecen bir karşılama ile karşılaştım. Avukat, bana sabırla sorularıma cevap verdi ve beni doğru bir şekilde yönlendirdi. Sonuçtan memnun kaldım. Teşekkürler!

2023-10-10 Ali

Gül Yıldırım ile çalışmak gerçekten keyifliydi. İşinde profesyonel ve müşteri odaklı bir avukat. Hakkımdaki davada başarılı sonuçlar elde etti ve beni hiçbir zaman yalnız hissettirmedi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-15 Melis

Gül Hukuk Bürosu'na ilk gittiğimde, rahat bir atmosferle karşılaştım. Ofisleri temiz ve düzenliydi. Personel nazik ve yardımseverdi. Avukat, benimle ilgilendi ve sorunumu çözmek için elinden geleni yaptı. Çok memnun kaldım.

2023-10-20 Emre

Gül Yıldırım'a dava dosyamı teslim ettim ve beklediğimden daha hızlı bir şekilde işlemler tamamlandı. Gül Yıldırım, süreç boyunca bana düzenli olarak bilgi verdi ve benden gerekli belgeleri istedi. İşini iyi yapan bir avukat.

2023-10-25 Aysun

Gül Hukuk Bürosu'nda yaşadığım deneyim her açıdan mükemmeldi. Personel profesyonel ve yardımcıydı. Ofisleri temiz ve moderndi. Hukuki danışmanlık hizmetlerinden çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-30 İsmail

Gül Yıldırım ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Kendisi işinde uzman ve müşteri odaklı bir avukat. Davamla ilgili tüm süreci anlayışla yönetti ve sonunda başarılı bir sonuç elde ettik. Teşekkürler Gül Yıldırım!

2023-11-04 Hatice

Gül Hukuk Bürosu'ndaki avukatla iletişim kurduğum an kendimi güvende hissettim. Avukat, problemlerimi anlamak için zaman ayırdı ve çözüm odaklı yaklaştı. Çok profesyonel ve yardımsever bir hizmet aldım. Teşekkür ederim.

2023-11-09 Kemal

Gül Yıldırım'ın profesyonel tavrı ve hukuki bilgisi beni etkiledi. Kendisiyle çalışmak çok kolaydı ve her aşamada bana yardımcı oldu. Davamı başarıyla sonuçlandırdık ve ben çok memnun kaldım.

2023-11-14 Merve

Gül Hukuk Bürosu'nun hizmetinden çok memnun kaldım. Avukat, sorularıma sabırla cevap verdi ve beni yönlendirdi. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.

2023-11-19 Hakan

Gül Yıldırım ile çalışma deneyimim oldukça olumlu oldu. Kendisi uzman bir avukat ve bana yardımcı olmak için her zaman hazır oldu. İyi bir hizmet aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GÜL HUKUK BÜROSU - MS GÜL YILDIRIM (AVUKAT / ATTORNEY)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?