Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi yorumlar

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi yakın Yamaçlı, Boğazlıyan, Yozgat, Central Anatolia Region

  • Enlem, Boylam: 39.319926, 35.06059

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi yorumlar
2023-09-24 Zeynep

Bu okul merkezi bir konumda bulunuyor ve bölgenin en iyi teknik ve meslek lisesi olarak kabul ediliyor. Öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunuyorlar ve öğretmenlerin ilgisi çok iyi. Okulun imkanları da oldukça geniş, laboratuvarlar ve atölyeler oldukça donanımlı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-09-24 Yusuf

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi, paranızın karşılığını kesinlikle veren bir okuldur. Hem teorik hem de pratik eğitimler için gereken tüm imkanlar mevcuttur. Öğretmenlerin ilgisi ve gayreti övgüye değer. Okul atmosferi son derece olumlu ve çalışmaya teşvik edici bir ortam sunuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-24 Elif

Okula ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar oldukça misafirperver ve yardımcı. Okulun içi temiz ve düzenli. Öğretmenlerin uzmanlık alanları konusunda bilgili oldukları açıkça görülüyor. Ancak bazı ders materyalleri güncellenmeli. Bunun dışında memnun kaldığım bir okul oldu.

2023-10-09 Mehmet

Bu okulda eğitim aldığım için şanslı hissediyorum. Okulda bulunan tesisler ve imkanlar diğer okullara göre oldukça gelişmiş. Öğretmenler ilgili ve deneyimli. Sınıflar temiz ve düzenli. Şu ana kadar ki deneyimim oldukça pozitif.

2023-10-14 Ayşe

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi'nde aldığım eğitimden memnun kaldım. Eğitim kadrosu kaliteli ve deneyimli. Okulun tesisleri ve imkanları da oldukça iyiydi. Ancak bazen yemekhane kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalıyoruz. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-19 Ali

Bu okulda eğitim almak çok keyifliydi. Öğretmenler son derece yardımsever ve ilgililer. Okulun imkanları oldukça iyi, özellikle atölyelerde kullanılan ekipmanlar çok donanımlı. Ancak bazen sınıfların kalabalık olması dersleri takip etmeyi zorlaştırabiliyor. Genel olarak başarılı bir okul.

2023-10-24 Fatma

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Okulun imkanları yeterli düzeyde ve öğretmenlerin ilgisi süper. Sadece yemekhane kalabalık olabiliyor ve bekleme süreleri uzayabiliyor. Ama bu küçük bir sorun. Genel olarak tavsiye ederim.

2023-10-29 Ahmet

Okulun ambiyansı oldukça güzel, çalışmaya teşvik edici bir ortam sunuyor. Öğretmenlerden ve personelden her zaman yardım ve destek alabiliyorsunuz. Ancak bazen laboratuvarlarda yaşanan teknik sorunlar dersleri aksatabiliyor. Bunun dışında memnun kaldığım bir okul oldu.

2023-11-03 Merve

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi'nde eğitim alan bir öğrenci olarak, okulun sunduğu imkanlardan oldukça memnun kaldım. Öğretmenlerimiz deneyimli ve ilgili. Sınıflar ve atölyeler temiz ve düzenli. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-08 Hakan

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi, paranızın karşılığını kesinlikle veren bir okuldur. Eğitim kalitesi oldukça yüksek ve öğretmenlerden her konuda destek alabiliyorsunuz. Ancak bazen yemekhane kalabalık olabiliyor ve zaman zaman uzun süre beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak tavsiye ediyorum.

2023-11-13 Aslı

Bu okulda aldığım eğitimden oldukça memnunum. Öğretmenlerimiz ilgili ve deneyimli. Okulun içi temiz ve düzenli. Atölyelerdeki ekipmanlar güncel ve iyi durumda. Sadece bazen beklemek zorunda kalabiliyorsunuz çünkü yemekhane kalabalık oluyor. Ama genel olarak iyi bir okul.

2023-11-18 Murat

Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi, ortalamanın üzerinde bir okuldur. Okulun imkanları oldukça iyi ve öğretmenlerin ilgisi süper. Sadece bazen yemekhane kalabalık olabiliyor ve bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz Teknik ve Meslek Lisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?