Gönül Hamarat Güzellik Atölyesi yorumlar

Gönül Hamarat Güzellik Atölyesi yakın Candan Tarhan Bulvarı, Türkmen Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Adres: Cumhuriyet, Candan Tarhan Blv. No:112 D:3B, 09400 Kuşadası/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 532 456 75 47
  • Web sitesi: gonulhamarat.com
  • Enlem, Boylam: 37.8638637, 27.2671742

Gönül Hamarat Güzellik Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gönül Hamarat Güzellik Atölyesi yorumlar

5-6 senedir gittiğim bir yer. İlgi, alakası, işlemleri, temizliği ve herkesin güler yüzlülüğü samimiyeti ile görüp görebileceğiniz en en en şahane bir güzellik salonu. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İyi ki varsın gönül hamarat güzellik … Daha fazla

Kirpik lifting yaptırdım, ilk kez yaptırmama rağmen çok memnun kaldım, personel işine çok hakim ve güleryüzlü iyi ki sizi tercih etmişim çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz tavsiye ediyorum.

Bir kere bana göre en önemlisi ultra hijyen ve profesyonel bir şekilde işini bilerek yapan iyi bir ekip var. Bunların yanısıra mekanın konforu, genişliği, Gönül Hanım’ın ve tüm ekibin güler yüzü ile kendinizi emin ellerde rahatlamış, güzelleşmiş ve mutlu hissediyorsunuz. 10 Numara 5 Yıldız ! ???? …

2023-09-18 Fatma

5-6 senedir gittiğim bir yer. İlgi, alakası, işlemleri, temizliği ve herkesin güler yüzlülüğü samimiyeti ile görüp görebileceğiniz en en en şahane bir güzellik salonu. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İyi ki varsın gönül hamarat güzellik

2023-09-18 Ali

Kirpik lifting yaptırdım, ilk kez yaptırmama rağmen çok memnun kaldım, personel işine çok hakim ve güleryüzlü iyi ki sizi tercih etmişim çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz tavsiye ediyorum.

2023-09-18 Ayşe

Bir kere bana göre en önemlisi ultra hijyen ve profesyonel bir şekilde işini bilerek yapan iyi bir ekip var. Bunların yanısıra mekanın konforu, genişliği, Gönül Hanım’ın ve tüm ekibin güler yüzü ile kendinizi emin ellerde rahatlamış, güzelleşmiş ve mutlu hissediyorsunuz. 10 Numara 5 Yıldız ! ????

2023-09-27 Serap

5-6 senedir gittiğim bir yer. Ilgi, alakasi, islemleri, temizligi ve herkesin guler yuzlulugu samimiyeti ile gorup gorebileceginiz en en en sahane bir guzellik salonu. Gonul rahatligiyla gidebilirsiniz. Iyi ki varsin gonul hamarat guzellik

2023-09-27 Gizem

Kirpik lifting yaptirdim, ilk kez yaptirmama ragmen cok memnun kaldim, personel isine cok hakim ve guler yuzlu iyi ki sizi tercih etmisim cok tesekkur ederim. Gonul rahatligiyla gidebilirsiniz tavsiye ediyorum.

2023-09-27 Emre

Bir kere bana gore en onemlisi ultra hijyen ve profesyonel bir sekilde isini bilerek yapan iyi bir ekip var. Bunlarin yani sira mekanin konforu, genisligi, Gonul Hanim'in ve tum ekibin guler yuzu ile kendinizi emin ellerde rahatlasmis, guzellesmis ve mutlu hissediyorsunuz. 10 Numara 5 Yildiz !

2023-10-12 Ayşenur

Genel olarak cok memnun kaldim, calisanlar profesyonel ve ilgili, salon temiz ve hijyenik, hizli bir hizmet aldik. Gonul rahatligiyla gidilebilecek bir salon.

2023-10-17 Furkan

Harika bir guzellik salonu! Calisanlar guler yuzlu ve guven verici. Temizlik konusunda da titizler. Gonul rahatligiyla gidilebilecek bir salon!

2023-10-22 Selin

Guzellik salonuna gidecekseniz kesinlikle burayi tercih etmelisiniz. Hem ilgi alaka mukemmel hem de temizlik konusunda hassaslar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-27 Oğuz

Kesinlikle tavsiye ederim. Calisanlar profesyonel, ilgili ve guler yuzlu. Salon temiz ve hijyenik. Kesinlikle tekrar tercih edecegim bir yer.

2023-11-01 Seda

Cok guzel bir deneyimdi. Calisanlar cok ilgili ve profesyonel. Salonda temizlik ve hijyen konularinda cok titizler. Gonul rahatligiyla gidilebilecek bir yer.

2023-11-06 Can

Memnuniyetimiz yuzde yuzdu. Calisanlar ilgili ve yetenekli, salon temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tekrar tercih edecegim bir yer.

2023-11-11 Elif

Guzellik salonu olarak gidilebilecek en iyi yerlerden birisi. Calisanlar ilgili, yetenekli ve guler yuzlu. Salon temiz ve hijyeniktir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Berk

Personeller ilgili, temizlik konusunda hassaslar ve hizli bir hizmet sunuyorlar. Gonul rahatligiyla gidebileceginiz bir guzellik salonu.

2023-11-21 Burcu

Guzellik salonunda kesinlikle harika vakit gecireceginizden emin olabilirsiniz. Calisanlar ilgili, yetenekli ve guler yuzlu. Salon temiz ve hijyeniktir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gönül Hamarat Güzellik Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?