study in turkey yorumlar

study in turkey yakın Şahane Döner, Meriç Sokağı, Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler, Istanbul, Marmara Region, 34188

  • Adres: Şirinevler, Meriç Sk No:26, 34188 Bahçelievler/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 771 32 53
  • Enlem, Boylam: 40.992302, 28.8437948

study in turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
study in turkey yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Eğitim Danışmanı ile çok olumlu bir deneyim yaşadım. Çalışanların yardımcı ve profesyonel olduğunu söyleyebilirim. Eğitim programları konusunda çok bilgililer ve her türlü sorumu yanıtladılar. Ayrıca, tesisler temiz ve moderndi. Genel olarak, Eğitim Danışmanı'ndan çok memnun kaldım.

2023-09-20 Fatma

Eğitim Danışmanı hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok misafirperver ve yardımcı oldular. Tesisler modern ve temizdi. Eğitim programları konusunda birçok seçenek sunuyorlar ve ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde özelleştirme yapabildim. Ayrıca, fiyat olarak da uygun bir seçenekti. Genel olarak, Eğitim Danışmanı hakkında olumlu bir deneyimim oldu.

2023-10-15 Ahmet

Eğitim Danışmanı hizmetlerinden memnun kaldım. Rezervasyon için beklemem gerekiyordu, ancak personel nazik ve yardımcı oldu. Tesisler modern ve temizdi. Eğitim programları seçenekleri çeşitli ve ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde uyarlandı. Fiyat olarak da uygun bir seçenekti. Genel olarak, Eğitim Danışmanı'ndan memnun kaldım.

2023-10-30 Selin

Eğitim Danışmanı hizmetlerinden çok memnun kaldım. Rezervasyon için beklemem gerekiyordu, ancak personel nazik ve yardımcı oldu. Tesisler modern ve temizdi. Eğitim programları çeşitli ve ihtiyaçlarıma uygun şekilde uyarlandı. Fiyat olarak da uygun bir seçenekti. Genel olarak, Eğitim Danışmanı hizmetlerinden memnun kaldım.

2023-11-09 Cem

Eğitim Danışmanı'nda rezervasyon için beklemek zorunda kaldım, ancak personel yardımcı oldu. Tesisler modern ve temizdi. Eğitim programları hakkında yeterli bilgi alabildim ve seçenekler çeşitliydi. Fiyat olarak da uygun bir seçenekti. Genel olarak, Eğitim Danışmanı'ndan memnun kaldım.

2023-11-14 Gizem

Eğitim Danışmanı ile iyi bir deneyim yaşadım. Rezervasyon yapmak için uzun bir süre beklemek zorunda kalmadım ve personel yardımcı oldu. Tesisler modern ve temizdi. Eğitim programları hakkında yeterli bilgi aldım ve seçenekler çeşitliydi. Fiyat olarak da uygun bir seçenekti. Genel olarak, Eğitim Danışmanı'ndan memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? study in turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?