Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası yorumlar

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası yakın Atatürk Caddesi, Müftü Mah., Müftü Mahallesi, Rize Merkez, Rize, Black Sea Region, 53020

  • Adres: Gülbahar, Atatürk Cd. No:696, 53020 Merkez/Rize, Türkiye
  • Telefon: +90 546 716 11 36
  • Web sitesi: gezer.com
  • Enlem, Boylam: 41.0273259, 40.5461034

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'nda ayakkabı alışverişi yapmak için gittiğimde çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve bana uygun bir ayakkabı bulmam konusunda destek sağladı. Mağaza genel olarak temiz ve düzenliydi ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve satın aldığım ayakkabılar için iyi bir değer sunuyor. Mağazanın atmosferi de hoş ve sakin bir ortam sağlıyor. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-09-23 Mehmet

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'nda geçen hafta alışveriş yaptım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Mağazaya girdiğimde personel beni güler yüzle karşıladı ve ne aradığımı sordu. İhtiyaçlarımı anladıktan sonra bana farklı seçenekler sunarak yardımcı oldu. Ayakkabılar kaliteli ve uygun fiyatlıydı. Kasa işlemleri hızlı ve kolay oldu. Toplamda, mağazadan çok memnun ayrıldım ve gelecekte tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-13 Fatma

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'ndan ayakkabı alışverişi yapmak için ilk kez gittim ve etkilendim. Personel çok yardımcı oldu ve beni rahat ettirdi. Ayakkabı seçimi geniş ve çeşitliydi ve kaliteleri çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve satın aldığım ayakkabılar için iyi bir değer sunuyor. Mağaza temiz ve düzenli, atmosfer hoş ve sakin. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-18 Ahmet

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'ndan aldığım ayakkabılarla çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve ayakkabılar dayanıklıydı. Fiyatlar da oldukça uygun ve benim için iyi bir değer sunuyordu. Mağaza personeli de çok yardımcı oldu ve beni iyi bir şekilde karşıladı. Toplam deneyimim oldukça olumlu oldu ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-23 Elif

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'ndan bir çift ayakkabı aldım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Mağaza temiz ve düzenliydi ve personel çok yardımcı oldu. Ayakkabıların kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da oldukça uygundu. Mağazanın atmosferi hoştu ve beklemem gereken bir sıra yoktu. Genel olarak, memnun kaldım ve tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-10-28 Hasan

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'na ailemle birlikte gittim ve çok memnun kaldık. Mağaza geniş bir ürün yelpazesi sunuyor ve kaliteli ürünlere sahip. Hem yetişkinler hem de çocuklar için birçok seçenek vardı ve fiyatlar da oldukça uygun. Personel çok yardımcı oldu ve bize doğru ayakkabıyı bulmamızda rehberlik etti. Mağaza temiz ve düzenliydi ve atmosferi de hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

2023-11-02 Selin

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'ndan alışveriş yaptığımda çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve bana uygun ayakkabılar seçmemde yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatlar kabul edilebilir düzeydeydi. Mağaza temiz ve düzenliydi ve atmosferi de hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-12 Ece

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'ndan ayakkabı aldım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok yardımcı oldu ve beni iyi bir şekilde karşıladı. Ayakkabı seçimi genişti ve kaliteleri de iyiydi. Fiyatlar oldukça uygun ve satın aldığım ayakkabılar için iyi bir değer sunuyor. Mağaza dekorasyonu da güzel ve atmosfer hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-17 Ali

Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası'na alışveriş yapmaya gittiğimde çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve bana ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ayakkabı seçmemde rehberlik ettiler. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Mağaza genel olarak temiz ve düzenliydi ve atmosferi de hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gezer Ayakkabı Rize Fabrika Satış Mağazası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?