Gerger Gençlik Merkezi yorumlar

Gerger Gençlik Merkezi yakın Gerger, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Yeni, Ağaca Yolu, 02700 Gerger/Adıyaman, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.0277602, 39.0386684

Gerger Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gerger Gençlik Merkezi yorumlar

Güzel bir yer geliştirilebilir

2023-09-20 Ali

Çok genç ve enerjik bir ortam. Oyun alanları, sinema salonu ve spor salonu gibi çeşitli olanaklardan faydalandım. Ancak bazı ekipmanların yenilenmesi gerekiyor. Genel olarak hoş bir deneyimdi.

2023-09-20 Esra

Gençlik Merkezi'nde geçirdiğim zamanı çok keyifli buldum. Personel son derece yardımseverdi ve genel olarak hizmet kalitesi iyiydi. Fiyatlar makul ve tesisler temizdi. Tek eksik, daha fazla oturma alanı olabilirdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-05 Ayşe

Gençlik Merkezi'nde çok güzel bir deneyim yaşadım. Gençlik Merkezi'nde yapılan etkinlikler oldukça eğlenceliydi. Fiyatlar uygun ve hijyen konusunda iyi bir puan veriyorum. Tavsiye ederim!

2023-10-10 Mehmet

Gençlik Merkezi'ne ilk gittiğimde beklediğimden daha kalabalıktı ve giriş için biraz beklemem gerekti. Ancak içeri girdikten sonra hoş bir atmosfer olduğunu fark ettim. Personel çok yardımcı ve alanlar temizdi. Bu yüzden, bekleme süresi dışında, genel olarak olumlu bir deneyim oldu.

2023-10-15 Fatma

Gençlik Merkezi'nde düzenlenen etkinlikler oldukça çeşitli ve eğlenceliydi. Personel her zaman yardımcı oldu ve tesiste rahat bir atmosfer vardı. Sadece bazı tesislerin yenilenmesi gerekiyor. Genel olarak iyi bir deneyim oldu.

2023-10-20 Hakan

Gençlik Merkezi'nde yapılan etkinliklere katıldım ve son derece eğlendim. Yeterli oturma alanı ve temiz tesisler vardı. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Tek dezavantaj, rezervasyon yapmadan gelenler için beklemek zorunda kalmaktı.

2023-10-25 Zeynep

Gençlik Merkezi'ndeki hizmet kalitesi oldukça yüksektir. Personel dostça ve yardımcı olur. Etkinlikler heyecan verici ve tesisler temizdir. Sadece bazı etkinlikler rezervasyon gerektiriyordu bu yüzden daha iyi bir organize sunulabilirdi.

2023-10-30 Ahmet

Gençlik Merkezi'ne gittiğimde genç ve enerjik bir atmosferle karşılaştım. Oyun alanları ve etkinlikler oldukça eğlenceliydi. Ancak bazı alanların bakıma ihtiyacı vardı. Tesisin genel kalitesi iyiydi ve personel yardımcı oldu.

2023-11-04 Yeşim

Gençlik Merkezi'nde geçirdiğimiz zamanda çok eğlendik. Eğlenceli oyunlar ve etkinliklerin yanı sıra harika bir atmosfer de vardı. Personel çok yardımcı oldu ve tesisler temizdi. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Aysel

Gençlik Merkezi'nde gençler için hoş bir ortam bulabilirsiniz. Oyun alanları ve etkinlikler oldukça eğlenceli. Ancak bazı tesisler yenilenmeli. Genel olarak, fiyat performans oranı iyiydi ve personel yardımcı oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gerger Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?