Doğa Rafting yorumlar

Doğa Rafting yakın 53-05, Ortaköy, Elmalık Mah., Hoşdere, Ardeşen, Rize, Black Sea Region, 53480

  • Adres: Doğa Rafting, 53400 Ardeşen/Rize, Türkiye
  • Telefon: +90 535 586 33 18
  • Web sitesi: dogarafting.com
  • Enlem, Boylam: 41.1349906, 41.0229339

Doğa Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doğa Rafting yorumlar

Çok ilgili ve güler yüzle karşıladılar adrenalin bağımlısı olan biri için çok iyi bir yer yükseklik korkunuz var ise sadece uzaktan seyretmekle yetinin derim ???? çünkü benimde yükseklik korkum aşırı derecede varmış ben az sanıyordum ????salıncakta sallanirken ruhumu teslim ediyordum ???? bilginiz olsun …

Hizmet sınırsız ve muhteşem doğasıyla özellikle tur şirketlerinin öncelikli mekanlarından biri ???????? …

Doğayla iç içe adrenalini damarlarınızda hissetmek istiyorsanız adres burası. Zipline parkurunu deneme fırsatım oldu. Donanımlar giydikten sonra yaklaşık 3 katlı bina yümsek liğine tırmanıp derenin çapraz karşısına yolculuğumuza başladık. … Daha fazla

2023-09-21 Berkay

Çok ilgili ve güler yüzle karşıladılar adrenalin bağımlısı olan biri için çok iyi bir yer yükseklik korkunuz var ise sadece uzaktan seyretmekle yetinin derim ???? çünkü benimde yükseklik korkum aşırı derecede varmış ben az sanıyordum ????salıncakta sallanirken ruhumu teslim ediyordum ???? bilginiz olsun

2023-09-21 Elif

Hizmet sınırsız ve muhteşem doğasıyla özellikle tur şirketlerinin öncelikli mekanlarından biri ????????

2023-09-21 Kaan

Doğayla iç içe adrenalini damarlarınızda hissetmek istiyorsanız adres burası. Zipline parkurunu deneme fırsatım oldu. Donanımlar giydikten sonra yaklaşık 3 katlı bina yümsek liğine tırmanıp derenin çapraz karşısına yolculuğumuza başladık.

2023-10-06 Selin

Çok eğlenceli bir deneyimdi. Sürükleyici bir macera yaşadık. Rehberler çok profesyonel ve yardımseverdi. Tavsiye ederim.

2023-10-11 Mert

Kesinlikle harika bir rafting deneyimiydi. Rehberler çok dikkatli ve güvenilirler. Farklı seviyelerde parkurlar sunuyorlar, bu yüzden herkes için uygun bir seçenek var. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-16 Ayşe

Doğanın güzelliğini keşfetmek için en keyifli ve heyecan verici yol. Rehberler çok deneyimli ve bilgili, güvenli ve eğlenceli bir deneyim sunuyorlar.

2023-10-21 Cem

Rafting için mükemmel bir yer. Rehberler harika ve gölge alanlar çok rahat. Benim için en iyi kısmı, doğanın güzelliğini keşfederken adrenalin dolu bir yolculuk yaşamak oldu.

2023-10-26 Fatma

Muhteşem bir rafting deneyimi yaşadım. Rehberler çok profesyonel ve yardımseverdi. Güvenliğe büyük önem veriyorlar ve size en iyi deneyimi sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-31 Can

Rafting yapabileceğiniz en iyi yerlerden biri. Rehberler çok bilgili ve yardımsever. Her şey harikaydı, kesinlikle tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-05 Seda

Rafting için ideal bir yer. Rehberler harika ve herkesi rahatlatmayı başarıyorlar. Doğal güzellikler eşliğinde adrenalin dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

2023-11-10 Emre

Rafting meraklıları için harika bir mekan. Rehberler çok deneyimli ve güvenilir. Farklı seviyelerde parkurlar sunuyorlar, bu yüzden herkes için bir seçenek var.

2023-11-15 İpek

Çok eğlenceli bir gün geçirdik. Rehberler harika ve güvenlik çok önemli bir şekilde ele alınıyor. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doğa Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?