Gençlik Merkezi yorumlar

Gençlik Merkezi yakın Asya Fırın Cafe, 1d, Hasfırın Caddesi, Sinanpaşa, Cihannüma Mahallesi, Sinanpaşa Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Adres: #15-07 The Metropolis Tower 2 11, N Buona Vista Dr, 138589 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 259 06 73
  • Enlem, Boylam: 41.043181, 29.0063955

Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gençlik Merkezi yorumlar

Güze … Daha fazla

2023-09-18 Güzel Gül

Gençlik Merkezi'nde çok güzel zaman geçirdik. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Gençlik Merkezi'nin güzel bir atmosferi ve hoş bir dekoru vardı. Bekleme süresi çok uzun değildi ve rezervasyon yapmak da kolaydı. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi. Genel deneyimimiz harikaydı. Fiyat/performans oranı da çok iyiydi.

2023-09-18 Burak Demir

Gençlik Merkezi'nden çok memnun kaldım. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer ve dekor harikaydı. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon için kolaylıkla yer bulabildim. İlk izlenimim şaşırtıcıydı ve atmosfer rahattı. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi. Genel deneyimim çok olumlu oldu. Fiyat/performans oranı da çok iyiydi.

2023-10-08 Tuğba Yılmaz

Gençlik Merkezi'ni sevdim. Personel yardımseverdi. Atmosfer ve dekor güzeldi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyon yapmak kolaydı. İlk izlenimim iyi oldu ve atmosfer rahattı. Tesisler ve olanaklar iyiydi. Genel deneyimim iyiydi. Fiyat/performans oranı da iyiydi.

2023-10-13 Kaan Kara

Gençlik Merkezi'nde çok iyi vakit geçirdik. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Gençlik Merkezi'nin güzel bir atmosferi ve hoş bir dekoru vardı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Tesisler ve olanaklar harikaydı. Genel deneyimimiz harikaydı. Fiyat/performans oranı da çok iyiydi.

2023-10-23 Kadir Aydın

Gençlik Merkezi'ndeki deneyimim çok iyi oldu. Personel çok yardımsever ve güler yüzlüydü. Atmosfer ve dekor harikaydı. Bekleme süresi kısa idi ve rezervasyon yapmak kolaydı. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi. Genel deneyimim çok olumlu idi. Fiyat/performans oranı da çok iyiydi.

2023-11-07 Ayşe Demir

Gençlik Merkezi'nde harika zaman geçirdik. Personel çok yardımsever ve cana yakındı. Gençlik Merkezi'nin güzel bir atmosferi ve hoş bir dekoru vardı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi. Genel deneyimimiz harikaydı. Fiyat/performans oranı da çok iyiydi.

2023-11-12 Yüksel Karahan

Gençlik Merkezi'nden memnun kaldım. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer ve dekor güzeldi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyon yapmak kolaydı. İlk izlenimim iyiydi ve atmosfer rahattı. Tesisler ve olanaklar iyiydi. Genel deneyimim olumlu oldu. Fiyat/performans oranı da iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?