GENÇKON - Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu yorumlar

GENÇKON - Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu yakın Merkez Caddesi, Eyüp Sultan Mahallesi, Sancaktepe, Istanbul, Marmara Region, 34885

  • Enlem, Boylam: 40.9857443, 29.2268876

GENÇKON - Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GENÇKON - Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu yorumlar
2023-09-21 Ayşe

GENÇKON çok güzel bir organizasyon. Farklı etkinliklere katıldım ve her seferinde memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı ve ilgili. Gençleri desteklemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Genel deneyimim çok olumlu.

2023-09-21 Mehmet

GENÇKON'un tesisleri çok güzel ve modern. İç dekorasyon harika ve çok rahat hissettiriyor. Müşteri hizmetleri personeli de son derece nazik ve profesyonel. İlk izlenimim çok olumlu ve ortam çok sıcak. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-21 Selin

GENÇKON'taki etkinliklere katıldım ve gerçekten eğlenceliydi. Farklı aktiviteler sunuyorlar ve gençlerin ilgisini çekiyorlar. Parasının karşılığını alabileceğiniz bir yer. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. Hizmet kalitesi de çok iyi.

2023-10-06 Murat

GENÇKON güzel bir organizasyon, gençlere çok faydalı hizmetler sunuyorlar. Sosyal etkinlikler ve eğitim programları ile gençleri destekliyorlar. Personel çok dostça ve yardımsever. Tesisler temiz ve rahat. Genel deneyimim çok olumlu.

2023-10-11 Elif

GENÇKON, gençlere yönelik sunduğu hizmetlerle gerçekten fark yaratıyor. Ben de bir etkinliklerine katıldım ve çok keyifli bir deneyim yaşadım. Hizmet kalitesi çok yüksek ve çalışanlar ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Ali

GENÇKON'un tesisleri çok iyi. Konforlu ve modern dekorasyon, temiz ve düzenli. Çalışanlar da her zaman yardımcı olmaya hazır. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi yüksek.

2023-10-21 Ceren

GENÇKON, gençler için harika bir yer. Etkinliklerine katıldım ve çok eğlendim. Tesisler temiz ve konforlu. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgili. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-26 Ahmet

GENÇKON'daki etkinliklere katıldım ve beklentilerimi karşıladılar. Personel sıcakkanlı ve yardımcı. Tesisler de temiz ve iyi hizmet alıyorsunuz. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Fatma

GENÇKON, gençlere yönelik çok faydalı bir organizasyon. Etkinlikleri ve programları ile gençlerin gelişimine katkıda bulunuyorlar. Personel de güleryüzlü ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Genel deneyimim olumlu.

2023-11-05 Hasan

GENÇKON'un tesisleri oldukça modern ve rahat. Araştırdığım kadarıyla diğer benzer organizasyonlara göre daha iyi bir hizmet sunuyorlar. Çalışanlar da son derece profesyonel ve yardımsever. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-10 Gülsüm

GENÇKON'un tesisleri gerçekten çok güzel ve modern. İç dekorasyonu da çok hoş. Çalışanlar da son derece yardımcı ve ilgili. Farklı etkinlikleri ile gençleri destekliyorlar. Bence beklentileri karşılıyorlar. Fiyatlar da makul.

2023-11-15 Osman

GENÇKON, gençlere yönelik faydalı bir organizasyon. Farklı etkinlikler sunuyorlar ve gençlerin ihtiyaçlarına cevap veriyorlar. Personel de son derece ilgili ve yardımcı. Genel deneyimim olumlu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GENÇKON - Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?