ACM Air yorumlar

ACM Air yakın Sabiha Gökçen Havalimanı Terminali, İç ve Dış Hatlar Terminali, Sanayi Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34906

  • Adres: Sanayi, Sabiha Gökçen Havaalanı, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9079106, 29.315137

ACM Air, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ACM Air yorumlar
2023-09-19 Esra

ACM Air Havayolu Şirketi'ne son seyahatimden gerçekten memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Uçuşumuz zamanında kalktı ve iniş yaptı. Uçağın içi çok temiz ve rahattı. Yiyecek ve içecek seçenekleri de oldukça iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi!

2023-09-19 Deniz

ACM Air Havayolu Şirketi'nde birçok kez seyahat ettim ve her seferinde çok memnun kaldım. Personel profesyonel ve yardımcı. Uçaklar genellikle temiz ve konforlu. Yiyecek ve içecek seçenekleri sınırlı olsa da, kaliteli ve lezzetli. ACm Air Havayolu Şirketi ile seyahat etmeyi kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-19 Ayşe

ACM Air Havayolu Şirketi'ne seyahat etmeden önce çok fazla tereddüt ettim, ancak sonunda şirketi denemeye karar verdim ve pişman olmadım. Uçuşumuz sırasında personel son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Uçağın içi temiz ve rahattı. Tek sıkıntı, yiyeceklerin kalitesi biraz düşüktü. Genel olarak, iyi bir deneyimdi.

2023-10-04 Emre

Geçen hafta ACM Air Havayolu Şirketi ile bir seyahat gerçekleştirdim ve oldukça memnun kaldım. Uçuşumuz zamanında kalktı ve beklenen zamanda indik. Personel yardımcı ve güleryüzlüydü. Uçağın içi temiz ve konforlu. Gerçekten iyi bir deneyimdi.

2023-10-09 Yasemin

ACM Air Havayolu Şirketi'nde ilk kez seyahat ettim ve deneyimim oldukça hoştu. Personel cana yakın ve yardımcı oldu. Uçağın içi temiz ve rahattı. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar makuldu. Genel olarak, olumlu bir deneyimdi ve tekrar seyahat etmek isterim.

2023-10-19 Nur

ACM Air Havayolu Şirketi'nde son seyahatimden oldukça memnun kaldım. Personel dostça ve yardımcı oldu. Uçaklar temiz ve rahattı. Yiyecek ve içecek seçenekleri sınırlı olsa da, lezzetliydi. Genel olarak, iyi bir deneyimdi.

2023-10-29 Melis

ACM Air Havayolu Şirketi ile yaptığım son seyahat harikaydı. Personel güleryüzlü ve yardımcı oldu. Uçağın içi temiz ve rahattı. Yiyecek ve içecek seçenekleri sınırlı olsa da, kaliteliydi. Kesinlikle tekrar seyahat etmek isterim.

2023-11-08 Elif

ACM Air Havayolu Şirketi'nde seyahat etmek hoş bir deneyimdi. Personel dostça ve yardımcı oldu. Uçağın içi temiz ve rahattı. Yemeklerin kalitesi biraz düşüktü, ancak genel olarak olumlu bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ACM Air?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?