Gelüşke Hanı yorumlar

Gelüşke Hanı yakın 6, Ulus Caddesi, Akçakaya Mahallesi, Midyat, Mardin Province, Southeastern Anatolia Region, 47500

  • Adres: Akçakaya, Akçakaya Eski Midyat Kuyumcular Çarşısı, Ulus Cd. No:24, 47510 Midyat/Mardin, Türkiye
  • Telefon: +90 537 662 08 61
  • Enlem, Boylam: 37.4152995, 41.3752693

Gelüşke Hanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gelüşke Hanı yorumlar

Midyat'ta tarihi yerleri gezerken dinlenebiliceğiniz, kendine has mimarisi olan bir mekan. Yer sofralarında oturup yemek yemek ve dinlenmek mümkün çift taraftan giriş ve çıkışı var lavabo ve tuvalet imkanı mevcut. Daha fazla

Ambiyans olarak çok hoş. Tarihi bir konak içinde. Oturması keyifli. İçecekler lezzetli. Midyat tabağı adında karışık yöresel yemeklerin olduğu bir şey denedik. Mükemmel diyemem ama yöresel lezzetleri tatmak isteyenlere önerebilirim. Sadece taze değil hazır tabağı ısıtıp servis ediyorlar. Daha fazla

Gerek tarihi dokusuyla gerek güler yüzlü, sıcak kanlı çalışanlarıyla samimi bir mekan. Güzel bir kahvaltı ile Midyat gezinizin başlangıç noktası olarak listenize eklemenizi tavsiye ederim. Hanın hemen çıkışındaki mağaralar sayesinde gezinize hızlı bir geçiş de yapabilirsiniz. Daha fazla

2023-09-28 Ali

Midyat'ta tarihi yerleri gezerken dinlenebiliceğiniz, kendine has mimarisi olan bir mekan. Yer sofralarında oturup yemek yemek ve dinlenmek mümkün çift taraftan giriş ve çıkışı var lavabo ve tuvalet imkanı mevcut.

2023-09-28 Mehmet

Gerek tarihi dokusuyla gerek güler yüzlü, sıcak kanlı çalışanlarıyla samimi bir mekan. Güzel bir kahvaltı ile Midyat gezinizin başlangıç noktası olarak listenize eklemenizi tavsiye ederim. Hanın hemen çıkışındaki mağaralar sayesinde gezinize hızlı bir geçiş de yapabilirsiniz.

2023-10-18 Mustafa

Gelüşke Hanı Restoran'a gittiğimde çok şaşırtıcı bir deneyim yaşadım. İçecekler lezzetliydi ve yemekler harikaydı. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-23 Zeynep

Yemekler çok lezzetliydi. Ancak yemek servisi biraz yavaştı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-28 Ali

Harika bir atmosfere sahip. Dekorasyon çok güzel. Yemekler lezzetli ve hızlı bir şekilde servis ediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ayşe

Burada harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-07 Mehmet

Midyat'ta ziyaret etmeniz gereken harika bir mekan. Tarihi atmosferiyle büyüleyici bir deneyim sunuyor. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Mustafa

Gelüşke Hanı Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetli ve atmosfer çok güzeldi. Personel çok yardımsever ve nazikti. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-22 Zeynep

Çok güzel bir mekan. Dekorasyonu çok hoş ve yemekler lezzetli. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, bu deneyimi yaşamaya değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gelüşke Hanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?