Gazi University Hospital yorumlar

Gazi University Hospital yakın Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, Bandırma Caddesi, Emniyet Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06560

  • Adres: Emniyet, Mevlana Blv. No:29, 06560 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 284 11 66
  • Web sitesi: gaziuniversityhospital.com
  • Enlem, Boylam: 39.9389374, 32.8259566

Gazi University Hospital, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gazi University Hospital yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Gazi Üniversitesi Hastane Birimi, tedavi için gittiğimde konforlu ve temiz bir ortamla karşılaştım. Personel çok yardımcı oldu ve beklemem gereken süre çok kısaydı. Tedavi süreci başarılıydı ve hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi. Fiyatlar da makuldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-28 Emine

Gazi Üniversitesi Hastane Birimi'nde tedavi gördüğüm zaman çok rahat ettim. Hastanenin dekorasyonu çok güzeldi ve atmosfer sıcak bir hava veriyordu. Personel çok ilgiliydi ve beni güler yüzle karşıladı. Sunulan hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygundu. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-18 Zeynep

Gazi Üniversitesi Hastane Birimi'nde tedavi gördüğümde çok güzel bir ortamla karşılaştım. Dekorasyon çok hoş ve rahatlatıcıydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-02 Yusuf

Gazi Üniversitesi Hastane Birimi'ne gittiğimde çok hoşnut kaldım. Hastane ortamı çok temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi kısaydı ve personel yardımcı oldu. Tedavi süreci başarılıydı ve hizmetlerin kalitesi iyiydi. Fiyatlar da uygundu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-12 Mustafa

Gazi Üniversitesi Hastane Birimi'nden çok memnun kaldım. Hastane ortamı sakin ve rahattı. Bekleme süresi kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-11-22 Merve

Gazi Üniversitesi Hastane Birimi'nde tedavi gördüğümde çok memnun kaldım. Hastane ortamı temiz ve rahattı. Bekleme süresi kısaydı ve personel çok ilgiliydi. Hizmetlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygundu. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gazi University Hospital?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?