Prof. Dr.Ender Ödemiş yorumlar

Prof. Dr.Ender Ödemiş yakın Davutpaşa Caddesi, Cevizlibağ, Maltepe Mahallesi, Zeytinburnu, Istanbul, Marmara Region, 34010

  • Adres: Maltepe, Davutpaşa Caddesi, Topkapı Cd. No:4, 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: doktorsitesi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0215525, 28.9150013

Prof. Dr.Ender Ödemiş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr.Ender Ödemiş yorumlar

Daha oğlum karnımdayken tanıstık hocamızla o kadar güvendim ki size emanet ettim yavrumu ve iyi ki sizinle tanışmışız sizin ve Ersin hocamızın sayesinde oğlum iyi ameliyatı güzel geçti takipler iyi gidiyor. Şuanda 4 yaşına girdik rabbim sizden razı olsun ???? …

2023-09-23 Merve

Daha oğlum karnımdayken tanıstık hocamızla o kadar güvendim ki size emanet ettim yavrumu ve iyi ki sizinle tanışmışız sizin ve Ersin hocamızın sayesinde oğlum iyi ameliyatı güzel geçti takipler iyi gidiyor. Şuanda 4 yaşına girdik rabbim sizden razı olsun ????

2023-09-23 Hakan

Birkaç defa çocuk doktorumuza gitmemize rağmen oğlumdaki sorunu tespit etmemiştir. Oysaki dr.Ödemiş hemen anladı ve yardımcı oldu. İyi ki kendisiyle tanıştık.

2023-09-23 Ayşe

İstanbul'a taşınalı iki sene oldu. Dr. Ödemiş'i bir akrabamızın tavsiye etmesi üzerine tanıdık. Şu ana kadar her denmesinde burada iyi ki tanımışız dedik. Her konuda işinin ehli bir danışandır. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

2023-10-08 Mehmet

Çocuğumun kalbinde sorun olduğunu söylemişlerdi.İnternetten araştırınca en iyi uzmanın Ender hocam olduğunu gördüm. Hem çocuğumuza, hem bize olan ilgisi, samimiyeti, yetkinliği ve güven emici tavırları ile tüm hocalar içinde kendisini bir adım önde görüyorum. İyi ki tanıştık, iyi ki onu doktor olarak seçmişiz.

2023-10-13 Cem

Ender Ödemiş hocam çok iyi bir doktor.Kendi oğlumu da muayene etti. İyi ki bizi cesaretlendirip yönlendirdi. Şu an çok iyi bir doktor. Sonsuz teşekkürler hocam.

2023-10-18 Ali

Evladimi dünyaya getirir getirmez hastalandı. Çok tedirgindik ve çaresizdik. Tanıştığınız ilk anda iyi ki şuana kadar doğru doktora gitmedik dedim. Detaylı bir şekilde muayene ederek hastalığa tam teşhis koydu ve bize doğru tedaviyi uyguladı.

2023-10-23 Murat

Profesyonel ve insancıl yaklaşımının yanı sıra tecrübesi ve bilgileri ışığında yazdığı kitapları ile de çocuklarımız için iyi bir yol arkadaşı olmuştur. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-28 Gözde

Çocuğumu hastaneye hastanaya gezdire gezdire Dr. Ödemiş'i tanıdım bile diyebilirim.. Ve iyi ki tanımışım.. Gayet bilgili, tecrübeli.. Aileye güvenebileceğiniz bir insan.

2023-11-02 Serkan

Oğlumu alıyorum hocamın yanına sanki babam gibi davranıyor yardım etmek için birçok şeyi yapıyor gel nasıl yardımcı olabilirim diyor. Bence her analıkta adaletli fedakâr iyi biri. Her türlü ihtiyacımız olduğunda yardımcı oluyor ve güven veriyor.

2023-11-07 Gül

Ender Ödemiş Hocam çocuk kardiyolojisi alanında harika bir uzman. Sorunsuzca muayenemiz gerçekleşti, ilgisinden, malzemelerinden ve tedavi sürecindeki başarısından çok memnun kaldık. Herkese önerebileceğim bir doktor.

2023-11-12 Ahmet

Çocuk kardiyoloji uzmanı aradığımda tesadüfen Dr. Ender Ödemiş'i buldum. Kendisi çocuk doktorumuz oldu tenek dudak ve damak gibi rahatsızlıkları olan oğlumu ameliyat etti çocuğumuza o kadar iyi davrandı ki. Kendisinden çoook memnun kaldık öğrencisi denmeye bile gelmez. Kendisi hala arıyor soruyor. İyiki varsınız ???? teşekkür ederiz.

2023-11-17 Arzu

Kızımın kalp hastalığı ilgili Sürekli araştırma yapıyordum. Tv de gördüm. Gerçekten mükemmel bir doktor. Diyebilirim ki Türkiye'nin en iyi doktorlarından biri . Desteği ve sabrı için çok teşekkür ederim

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr.Ender Ödemiş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?