Gazi Hastanesi yorumlar

Gazi Hastanesi yakın Kahramanlar Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35230

  • Adres: Alsancak, Kahramanlar Mahallesi, Nevzat Güzelırmak Sk. No:29, 35230 Konak, Türkiye
  • Telefon: +90 232 464 79 79
  • Web sitesi: gazihastanesi.com
  • Enlem, Boylam: 38.4294127, 27.1520951

Gazi Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gazi Hastanesi yorumlar

Babamin 2 yili aşkin suredir gunde 50-60 kez idrara cikma sorunu vardi. Çok hastane ve doktor dolastik.baska illere bile gittik. Mesane botoksu felan yapildi. En son mesane buyutme ameliyati olmasi gerek demislerdi. Onda da yasindan … Daha fazla

Algoloji (Ağrı Merkezi) Doktor Erkan Teyin ve Reyhan Geyik 'e Annemin omurgasındaki 3 adet kırığın tedavisi ile ilgili göstermiş olduğu ilgi, alaka güler yüz için buradan özellikle teşekkür etmek istedim. Doktor bey az konuşan ve işini … Daha fazla

2023-09-23 Reyhan

Algoloji (Ağrı Merkezi) Doktor Erkan Teyin ve Reyhan Geyik 'e Annemin omurgasındaki 3 adet kırığın tedavisi ile ilgili göstermiş olduğu ilgi, alaka güler yüz için buradan özellikle teşekkür etmek istedim. Doktor bey az konuşan ve işini gerçekten ciddiyetle yapan bir doktor, sürekli hastasının durumunu kontrol etti ve vücudun her alanını tedavi etti. Sözün kısası, iyi bir doktor ve hoş bir insan buluştu. Böyle doktorların devlet hastanelerinde olması herkesi mutlu eder. Umarım devam eder.

2023-10-13 Tülay

Ne zaman iyi bir doktor arasam mükemmel doktorlarla karşılaşıyorum. Doktorlar sadece hastalıkla ilgilenir, pilleri ve ihtiyacınız olan bütün bilgileri hızlı bir şekilde anlatır. Bu yüzden çok memnun kaldım, çünkü tedavimde rahatladım. Doktorların gözleri tedavi etmek için var ve zamanımdan tasarruf ediyorum, bu benim için önemli.

2023-10-18 Ahmet

Bir süredir annemin Ayak bileği ağrıyordu. Acaba yüzme veya Başka bir egzersiz mi yapmalı diye düşündüm, belki böylece sürekli ağrılardan kurtulabilirim. Ancak hiçbir yöntem işe yaramadı ve annemi bir türlü rahatlatabilmedim. Sonunda bir doktora gittik ve MR çektirdikten sonra ayağında bir kemik kırığı olduğunu söyledi. Şu anda ameliyat olduğu için ağrıları artmış durumda, ancak bu ameliyatın sonunda normal yaşamına dönebileceğini söylediler. Şimdi her şey yolunda.

2023-10-23 Yılmaz

Hastaneye davet edildim, amacım burada şüpheli bir durumda bir test yapmaktı. Genel olarak, doktorlarla olan etkileşimimden memnun kaldım ve test sonuçlarımı aldıktan sonra rahatladım çünkü hiçbir şey bulunamamıştı ve şimdilik sağlıklı olduğum kesindi. Testlerin yapılacağı merkezin kan tahlili için gerekli araçları ve gereksinimleri vardı ve bir hayli yoğundu. Test sonuçlarını kabul etmek için nörologa gittim. Her şey yolunda, üzülmeyin. İyi saatler.

2023-10-28 Cem

Teşekkürler,Gazi Hastanesi!Çocuğumun alerjisi nedeniyle buraya teşekkür etmek ve saygıdeğer doktorlara teşekkür etmek istedim. Doktorlar çok saygılı, hijyen kurallarına dikkat ediyorlar, yüksek kaliteli ürünler kullanıyorlar ve güzel bir atmosfer sağlıyorlar! Her şeye ek olarak, fiyat da çok uygundu. Görünüşe göre bu hastaneyi başka birine göre tercih etmek için iyi sebeplerim vardı.

2023-11-02 Burcu

Kısıtlamalar nedeniyle doktoruma online sordum. Sorumla ilgilendi ve ayrıca doktorun bana soru sormasına izin verdi. Beni anlayabileceğinden ve tedavi seçeneği önerdiğinden emindim. Teşekkür ederim! Çok yardımcı oldunuz!

2023-11-12 Merve

Bu hastanede tanıdığım yeni bir doktorda tedavi gördüm. Teklif ettikleri tedavi sürecine güvenmediğim için tedaviye başlamak için çok zaman harcadım.Ciddi sorunlarım için yeterli tedavi programlarını tüm seviyelerde uyguladılar ve artık iyi hissediyorum.

2023-11-17 Emre

Dün Lazer göz ameliyatımı oldum ve doktorum Ozcan Aslan'a müteşekkir olduğumu belirtmek istedim. Ben çekindim ancak göz ameliyatı süreci sırasında ve sonrasında birçok açıklama yapıldı. Sonuçlar mükemmele yakın. Doktor, tüm süreç boyunca güven verdi. Hastanede, göz uyku düzenini takip etmek zorunda olduğum için vakit geçirmek çok hoş. Kendisine teşekkürlerimi bildireceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gazi Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?