Vitale Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi yorumlar

Vitale Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi yakın Özel Vitale Kadın ve Doğum Hastanesi, Halide Edip Caddesi, Kanal Mahallesi, Kepez, Antalya, Mediterranean Region, 07025

  • Adres: Kanal, Halide Edip Cd. No:7, 07080 Kepez/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 345 28 28
  • Web sitesi: vitalehastanesi.com
  • Enlem, Boylam: 36.91788, 30.675248

Vitale Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vitale Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi yorumlar
2023-10-15 Zeynep

Hastane personeli oldukça nazik ve yardımcı. Randevu saatinden önce gittim ama hemen içeri aldılar ve bekletmediler. Doktor da açıklayıcı bir şekilde tedavi süreci hakkında bilgilendirdi ve sorularıma sabırla cevap verdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-20 Murat

Hastanenin dekoru oldukça ferah ve modern bir hissiyat veriyor. Personel de çok profesyonel ve ilgili. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte her şeyi detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Fatma

Hastane çok temiz ve hijyenik. Acil servise geç saatte gitmemize rağmen hemen muayene olduk ve tedaviye başlandı. Doktorlar ve hemşireler çok dikkatli ve titiz çalışıyorlar. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-11-04 Mustafa

Hastane personeli çok dostça ve yardımsever. Randevu saatine uygun olarak içeri alındım ve hemen muayene oldu. Doktor da çok profesyonel ve sorularımı sabırla cevapladı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-09 Gulcan

Hastanenin atmosferi oldukça sakin ve huzurlu. Personel çok nezaketli ve yardımcı. Doktor da uzman bir şekilde tedaviyi yönetti ve beni rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Hakan

Hastane her açıdan çok kaliteli bir hizmet veriyor. Personel çok profesyonel ve ilgili. Randevu saatine uygun olarak içeri alındım ve hemen muayene oldum. Doktor da çok açıklayıcı ve sıcakkanlıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vitale Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?