Galata Üstad Restaurant yorumlar

Galata Üstad Restaurant yakın Galata Köprüsü, Kemeraltı Caddesi, Karaköy, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Rüstem Paşa Yeni Galata Köprüsü, Haliç Tarafı No:5, 34420 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 536 227 19 08
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0212574, 28.9739198

Galata Üstad Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Galata Üstad Restaurant yorumlar

Tam denizin üzerinde bir dizi balık restraurantı bulunuyor. Dünyada sadece boğaza ait bir manzara ayrıcalığı..havası var..Çok güzel canlı müzik,kah slow kah full eğlence. İzmirli olarak korkarak balık denedim. Beni şaşırttı????. Pişimi … Daha fazla

Ailece gidilecek ender yerlerden biri sahiplerine süper calisanlarda hep birlikte eğlenir gecenin sonunda ekstra hesap gelmez yanlizca hizmetlerinin karşılığını alırlar sarhoş bile olsanız başka mekanlardaki gibi hesap kastirmazlar iyiki varsın ÜSTAD Daha fazla

Garsonundan mutfağına mezelerinden servisine kadar her şey mükemmel. Mekan sahipleri Ezgi Hanım ve Ahmet Bey'in ilgisi de 10 numara. Hesapları da diğer mekanlara göre gayet uygun.

2023-09-27 Can

Tam denizin üzerinde bir dizi balık restraurantı bulunuyor. Dünyada sadece boğaza ait bir manzara ayrıcalığı..havası var..Çok güzel canlı müzik,kah slow kah full eğlence. İzmirli olarak korkarak balık denedim. Beni şaşırttı????. Pişimi ve tek olarak servis edilen mezeleri lezzetli tazeydi. Tadı damağımızda kaldı... Şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-09-27 Ayşe

Ailece gidilecek ender yerlerden biri sahiplerine süper calisanlarda hep birlikte eğlenir gecenin sonunda ekstra hesap gelmez yanlizca hizmetlerinin karşılığını alırlar sarhoş bile olsanız başka mekanlardaki gibi hesap kastirmazlar iyiki varsın ÜSTAD

2023-09-27 Mehmet

Garsonundan mutfağına mezelerinden servisine kadar her şey mükemmel. Mekan sahipleri Ezgi Hanım ve Ahmet Bey'in ilgisi de 10 numara. Hesapları da diğer mekanlara göre gayet uygun.

2023-10-09 Muhammet

Tam denizin üzerinde bir dizi balık restauranti bulunuyor. Dünyada sadece boğaza ait bir manzara ayrıcalığı..havası var..Çok güzel canlı müzik, kah slow kah full eğlence. İzmirli olarak korkarak balık denedim. Beni şaşırttı???? Pişimi ve tek olarak servis edilen mezeleri lezzetli tazeydi. Tadı damağımızda kaldı... Şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-10-09 Ayşe

Ailece gidilecek ender yerlerden biri sahiplerine süper çalışanlarda hep birlikte eğlenir gecenin sonunda ekstra hesap gelmez. Yanlizca hizmetlerinin karşılığını alırlar sarhoş bile olsanız başka mekanlardaki gibi hesap kastırmazlar. İyiki varsın ÜSTAD

2023-10-24 Mehmet

Restoranın hem manzarası hem de atmosferi çok güzeldi. Canlı müzikler de çok başarılıydı. Balıklar lezzetli ve taze servis edildi. Gerçekten tavsiye ederim.

2023-10-29 Fatma

Muhteşem bir deniz manzarası eşliğinde harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Garsonlar çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Yemekler lezzetli ve sunumları da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-03 İbrahim

Çok güzel bir restoran. Balıklar taze ve lezzetli. Servis hızlı ve kibar. Manzara muhteşem. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-08 Gülay

Mekanın konumu ve manzarası harika. Canlı müzikleri çok dinlendiriciydi. Yemekler lezzetli fakat fiyatlar biraz yüksek. Yine de güzel bir deneyimdi.

2023-11-13 Hüseyin

Mekanın atmosferi ve dekorasyonu çok hoşuma gitti. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da gayet büyük. Tek olumsuz yanı bazen çok kalabalık olması ve hizmetin biraz yavaş olması.

2023-11-23 Hasan

Yemeklerin lezzeti bir harikaydı. Ayrıca canlı müzikler de çok keyifliydi. Ancak biraz pahalı olduğunu düşünüyorum. Biraz daha uygun fiyatlarla tercih edilmeye değer olurdu.

2023-11-28 Selin

Kesinlikle harika bir deneyimdi. Mekanın atmosferi çok keyifliydi. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da yeterliydi. Garsonlar çok ilgiliydi. Tavsiye ederim.

2023-12-03 Murat

Farklı bir deneyim oldu. Restoranın konumu ve manzarası muhteşem. Garsonlar güler yüzlü ve hızlıydı. Lezzetli yemekler ve canlı müzikler eşliğinde keyifli bir gece geçirdik.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Galata Üstad Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?