GALAKTION yorumlar

GALAKTION yakın Kücük, 5/1, Şehbender Sokağı, Tünel, Asmalı Mescit, Asmalı Mescit Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34430

  • Adres: Asmalı Mescit, Şehbender Sk., 34430 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 530 684 76 34
  • Web sitesi: cafegalaktion.com
  • Enlem, Boylam: 41.0298414, 28.9738742

GALAKTION, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GALAKTION yorumlar

Gürcistan'a da gidip bu mutfağı tatmış biri olarak Galaktion'un bu işi layığıyla yaptığını söyleyebilirim. Khinkali de Khachapuri de gerçekten lezzetli. Cevizli patlıcan kesinlikle denenmeli. Farklı gürcü salatalarını da başarılı … Daha fazla

Biz akşam yemeğine gittik Phali meze tabağını, Khinkali kıymalı Gürcü mantısını ve Lobio barbunya türlüsünü sipariş ettik. Yiyecekler fazlasıyla lezzetliydi! Bizim sipariş ettiğimiz ürünlerin hepsinde kişniş vardı, ben kişniş çok seviyorum … Daha fazla

Keyifli bir mekan ve lezzetli yemekleri var. Biz iki kişi gittik. Mantı, haçapuri ve sarımsak soslu tavuk sipariş ettik. Tavuk çok güzeldi. Sosu sarımsak ve kremadan oluşuyor, güveç tabağında geliyor. Mantı ise kişniş sevenler için hoş … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Gürcistan'a da gidip bu mutfağı tatmış biri olarak Galaktion'un bu işi layığıyla yaptığını söyleyebilirim. Khinkali de Khachapuri de gerçekten lezzetli. Cevizli patlıcan kesinlikle denenmeli. Farklı gürcü salatalarını da başarılı buldum.

2023-09-26 Mehmet

Biz akşam yemeğine gittik Phali meze tabağını, Khinkali kıymalı Gürcü mantısını ve Lobio barbunya türlüsünü sipariş ettik. Yiyecekler fazlasıyla lezzetliydi! Bizim sipariş ettiğimiz ürünlerin hepsinde kişniş vardı, ben kişniş çok seviyorum.

2023-09-26 Fatma

Keyifli bir mekan ve lezzetli yemekleri var. Biz iki kişi gittik. Mantı, haçapuri ve sarımsak soslu tavuk sipariş ettik. Tavuk çok güzeldi. Sosu sarımsak ve kremadan oluşuyor, güveç tabağında geliyor. Mantı ise kişniş sevenler için hoş bir tercih.

2023-10-11 Ali

Restoranın atmosferi kesinlikle çok güzel. Garsonlar da çok ilgiliydi. Yemekler de çok lezzetliydi. Khinkali ve haçapuri favorilerim arasına girdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-16 Zeynep

Galaktion gerçekten taze ve lezzetli yemekler yapıyor. Khachapuri'leri çok güzel. Cevizli patlıcan ise benim için tam bir lezzet şöleniydi. Teşekkürler Galaktion!

2023-10-21 Kadir

Yemeklere çok güzel bir sunum yapılıyor. Ayrıca tadı da mükemmel. Gürcü mutfağı sevenlere şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle memnun kalacaksınız.

2023-10-26 Emine

Personel çok samimi ve yardımseverdi. Yemekler de çok lezzetliydi. Gürcü mantısı gerçekten muhteşem. Bu restorana düzgün bir şekilde Gitmek isterseniz Khachapuri'yi de denemenizi tavsiye ederim.

2023-10-31 Mustafa

Galaktion'da yediğim en iyiydi. Personel çok misafirperver ve güler yüzlüydü. Khachapuri ve kıymalı Khinkali'yi kesinlikle denemelisiniz.

2023-11-05 Aysel

Çok samimi bir yer ve yemekler çok lezzetli. Özellikle Gürcü kahvaltısı tavsiye ederim. Çeşit çeşit peynir ve reçellerle süper bir kahvaltı yapabilirsiniz.

2023-11-15 Nur

Restoranın dekorasyonu çok hoşuma gitti. Yemekler de aynı şekilde çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-20 Osman

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Yemekler her biri ayrı güzellikteydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GALAKTION?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?