Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi yorumlar

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi yakın Sivas-Yozgat yolu, Çalatlı, Yozgat Merkez, Yozgat, Central Anatolia Region

  • Adres: 66100 Çalatlı/Yozgat Merkez/Yozgat, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.859307, 34.9085221

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi yorumlar

Gayet güzel

2023-09-19 İstanbul

Kereste atölyesi deneyimim çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gidip alışveriş yaparım.

2023-09-19 Ayşe

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi Kereste Atölyesi gerçekten harika bir yer. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımcı. Ürünlerdeki kalite de takdire şayan. Atmosfer de çok rahat ve huzurlu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-19 Murat

Kereste atölyesine gittiğimde gerçekten etkilendim. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımcı. Ortam da çok hoştu ve huzurlu bir atmosfer vardı. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-04 Selin

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi Kereste Atölyesi'nde aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Kullanılan malzemenin kalitesi gerçekten çok iyi. Fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-09 Cem

Kereste atölyesi deneyimim oldukça güzeldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımseverdi. Ortamı da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-14 Ebru

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi Kereste Atölyesi'nde alışveriş yapmak gerçekten harika bir deneyim. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı. Ortam da çok hoş. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-10-19 Mehmet

Kereste atölyesine gittiğimde çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgili. Ortam da çok hoş ve rahattı. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-24 Aysel

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi Kereste Atölyesi gerçekten çok güzel bir yer. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgili. Ortam da çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-29 Ahmet

Kereste atölyesi deneyimim çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da makul. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımcıydı. Ortam da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-03 Elif

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi Kereste Atölyesi'nde aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteleri gerçekten harika. Fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-08 İsmail

Kereste atölyesine gittiğimde gerçekten çok beğendim. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Çalışanlar da çok cana yakın ve yardımcı. Ortam da çok hoş. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-13 Fatma

Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi Kereste Atölyesi'nde alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı. Ortam da çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doğruer Kereste Ve Palet Sanayi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?