GEOSYS Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri yorumlar

GEOSYS Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri yakın Halıcı Yazılım Evi, 33, Teknokent İç Servis Yolları, ODTÜ Teknokent, Üniversiteler Mah., Üniversiteler Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Adres: Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı, ODTÜ Teknokent Halıcı Yazılımevi K1-5, 06800 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 210 17 20
  • Enlem, Boylam: 39.897503, 32.776227

GEOSYS Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GEOSYS Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri yorumlar

Profesyonellik

2023-10-21 Ayşe

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'ne ihtiyaç duyduğum bir projede çalıştık ve deneyimim oldukça olumluydu. Şirketin profesyonelliği beni etkiledi ve işlerini zamanında ve etkili bir şekilde tamamladılar. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personel her zaman yardımcı olmak için hazır oldu.

2023-10-21 Mehmet

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'nin başarılı bir deneyim olduğunu söylemeliyim. İhtiyaç duyduğum yazılım çözümlerini hızlıca sağladılar ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Şirketin profesyonelliği ve kalitesi beni çok etkiledi.

2023-10-21 Fatma

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi ile çalışmaktan mutluluk duydum. Projemin ihtiyaçlarını anladılar ve benim için en iyi çözümü sunacak şekilde çalıştılar. Şirketin profesyonelliği ve müşteri hizmetleri beni çok tatmin etti.

2023-11-05 Ahmet

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'nin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Yazılım projemde sürekli iletişim halindeydik ve her zaman başarılı sonuçlar aldık. Şirketin profesyonelliği ve müşteri odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim.

2023-11-10 Güler

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'nin profesyonelliği ve kalitesi beni çok etkiledi. İlgili projemde bana mükemmel bir hizmet sağladılar ve her zaman yardımcı oldular. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Ali

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'nin profesyonelliği ve müşteri hizmetleri beni çok etkiledi. Yazılım projemde ihtiyaçlarımı anladılar ve hızlıca yanıt verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Zeynep

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi ile çalışırken mükemmel bir deneyim yaşadım. Hizmetleri hızlı ve etkiliydi ve müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-25 Hasan

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'ni bir projemde tercih ettim ve kararımdan memnun kaldım. Profesyonelliklerinden ve müşteri odaklı yaklaşımlarından etkilendim. İşlerini zamanında tamamladılar ve her zaman yardımcı oldular.

2023-11-30 Hülya

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi ile çalışmak harikaydı. Çok profesyonellerdi ve ihtiyaçlarımı anlamada çok yardımcı oldular. Hızlıca yanıt verdiler ve kaliteli bir hizmet sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-05 Yasin

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'nden çok memnun kaldım. İhtiyaç duyduğum yazılım çözümlerini hızlı ve etkili bir şekilde sağladılar. Profesyonelliği ve müşteri hizmetleri için teşekkür ederim.

2023-12-10 Emine

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi ile çalışmak oldukça memnuniyet vericiydi. İhtiyaçlarımı anladılar ve mükemmel bir hizmet sağladılar. Şirketin profesyonelliği ve müşteri odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim.

2023-12-15 Osman

Geosys Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Yazılım Şirketi'nin profesyonelliğinden çok etkilendim. İşlerini zamanında tamamladılar ve ihtiyaçlarımı anlamada çok yardımcı oldular. Müşteri hizmetleri harika ve personel her zaman yardımcı oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GEOSYS Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?