Fildent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Fildent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın 3250. Cd., Yaşamkent Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06801

  • Enlem, Boylam: 39.8641635, 32.6383556

Fildent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fildent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

A dynamic and professional team with super attention to hygiene. They managed to accommodate multiple appointments for me in a span of two weeks, as I had limited time available in Turkey. I'm sure I will have follow up visits for regular checks and I would highly recommend this clinic.

Very professional Doctors and staff. Fildent Dental Clinic has a friendly atmosphere and everybody is engage with making sure your visit is as comfortable and pleasant as possible and they will try and work out to get you in for a visit on …

2023-09-27 Ali

Çok profesyonel doktorlar ve personel. Fildent Diş Kliniği samimi bir atmosfere sahip ve herkes ziyaretinizin mümkün olduğunca rahat ve hoş geçmesini sağlamakla meşgul ve sizi ziyaret için çabalar ve çalışmaları hakkında uyarırım.

2023-09-27 Ayşe

Çalışanlardaki bu kadar profesyonel ekip onlara hayran bıraktı. Hijyen konusundaki süper dikkatleriyle sıra dışı bir deneyim yaşattılar. İki haftalık bir sürede benim için birden fazla randevu almalarını başardılar, çünkü Türkiye'de sınırlı zamana sahiptim. Eminim düzenli kontroller için takip ziyaretleri yapacağım ve bu kliniği şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-17 Onur

Çalışanlar harikaydı, çok profesyoneldiler. Hijyen konusundaki süper dikkatleriyle üstesinden geldiler. Benim için sadece değil, düzenli kontroller için de takip ziyaretlerim olacak ve bu kliniği şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-11-01 Fatma

Çalışanlar çok profesyoneldi ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlardı. Randevu için mümkün olduğunca erken bir randevu almaya çalışacaklar ve size ziyaretinizi rahat ve hoş geçmesini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklar.

2023-11-16 Berk

Elime fırsat geçmediğinden kendim ziyaret edemedim ama arkadaşlarım kliniği şiddetle tavsiye ettiler.

2023-11-21 Zeynep

Çalışanlar gerçekten harikaydı, çok profesyonellerdi. Hijyen konusundaki süper dikkatleriyle üstesinden geldiler. Sadece benim için değil, aynı zamanda düzenli kontroller için de takip ziyaretlerim olacak ve bu kliniği kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fildent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?