Kocatepe İlkokulu yorumlar

Kocatepe İlkokulu yakın Kocatepe İlkokulu, Cigdem Sokak, Örnekevler, Örnekevler Mahallesi, Afyonkarahisar, Afyonkarahisar, Aegean Region, 03200

  • Adres: Örnekevler, Mimoza Sk. No:21, 03030 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar, Türkiye
  • Telefon: +90 272 216 82 22
  • Web sitesi: meb.k12.tr
  • Enlem, Boylam: 38.7454274, 30.557946

Kocatepe İlkokulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kocatepe İlkokulu yorumlar

Örnek evler de Afyon'un köklü okullarından birisi. Görünümü modern bina bakımlı kondisyonu iyi. Okul gayet temiz gün içerisinde de sürekli temizleniyor bu duruma çok kez şahit oldum. İdarecileri gayet güler yüzlü problem odaklı başarılı. … Daha fazla

Gerek İdari Birimi gerekse de saygıdeğer öğretmenleri ile bana göre Afyonkarahisar'ın en kaliteli devlet okulu. Hababam Sınıfı filminde Mahmut Hoca'nın da dediği gibi, "Okul sadece etrafı 4 duvarla çevrili bir yer değil." Bu okulda okuyan öğrenciler çok şanslı ???????????????????????? …

Örnekevlerde güzel bir mevkiide bulunan; Afyon' un en güzel ilköğretim okullarındandır. Öğretmenleri daima çocukları güzel bir dille karşılamaktadır.(Sabahleyin her gün okulun önünden yürüyerek geçtiğim için biliyorum.) Okul bakımlıdır ve … Daha fazla

2023-10-07 Ayşe

Örnek evler de Afyon'un köklü okullarından birisi. Görünümü modern bina bakımlı kondisyonu iyi. Okul gayet temiz gün içerisinde de sürekli temizleniyor bu duruma çok kez şahit oldum. İdarecileri gayet güler yüzlü problem odaklı başarılı.

2023-10-07 Ahmet

Gerek İdari Birimi gerekse de saygıdeğer öğretmenleri ile bana göre Afyonkarahisar'ın en kaliteli devlet okulu. Hababam Sınıfı filminde Mahmut Hoca'nın da dediği gibi, 'Okul sadece etrafı 4 duvarla çevrili bir yer değil.' Bu okulda okuyan öğrenciler çok şanslı ????????????????????????

2023-10-07 Fatma

Örnekevlerde güzel bir mevkiide bulunan; Afyon' un en güzel ilköğretim okullarındandır. Öğretmenleri daima çocukları güzel bir dille karşılamaktadır.(Sabahleyin her gün okulun önünden yürüyerek geçtiğim için biliyorum.) Okul bakımlıdır ve

2023-10-22 Mehmet

Okulda derslerin yanı sıra extracurricular etkinlikler de oldukça etkileyici. Öğrenciler sosyal açıdan gelişiyor ve eğlenceli vakit geçiriyorlar. Büyük bir bahçesi ve spor alanı da bulunuyor.

2023-10-27 Zeynep

Öğrencilere sağlanan imkanlar ve olanaklar oldukça iyidir. Laboratuvar, kütüphane, bilgisayar odası gibi öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayan donanımlar mevcuttur.

2023-11-01 Ali

Okul yönetimi öğrencilerle ve velilerle iyi bir iletişim kuruyor. Sıkça toplantılar düzenleniyor ve öğrencilerin ve velilerin görüşleri dinleniyor.

2023-11-06 Merve

Okul binası modern ve bakımlı. Okul içerisindeki temizlik konusunda da titiz davranılıyor. Öğrencilerin hijyen kurallarına uygun bir şekilde eğitim görmeleri sağlanıyor.

2023-11-11 Mustafa

Öğretmenlerin tecrübesi ve bilgi birikimi oldukça yüksektir. Öğrencilerin eğitimi için ellerinden gelenin fazlasını yapmaktadırlar.

2023-11-16 Aysel

Okulda öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Öğrencilerin sosyal yeteneklerini geliştirebilecekleri kulüpler ve kurslar mevcuttur.

2023-11-21 Recep

Okulun konumu ve çevresi oldukça güvenlidir. Okulun çevresi düzgün bir şekilde düzenlenmiştir ve çocukların güvenle okula gidebileceği bir ortam sağlanmıştır.

2023-11-26 Nil

Okulun fiziksel yapıları oldukça modern ve kullanışlıdır. Sınıflar geniş ve ferah, laboratuvarlar ve kütüphane ise öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağlamaktadır.

2023-12-01 İbrahim

Okulun öğretmenleri öğrencilerini iyi tanımaktadır ve öğrencilere bireysel olarak ilgilenebilmektedir. Öğrencilere kendi ilgi ve yeteneklerine uygun şekilde rehberlik edilmektedir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kocatepe İlkokulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?