Fabrika Dans yorumlar

Fabrika Dans yakın Just, Alaybeyi Sokağı, Sinanpaşa, Sinanpaşa Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Adres: Sinanpaşa Mah., Ihlamurdere Cad., Alaybeyi Sok. No:11, 16434 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 554 773 95 51
  • Enlem, Boylam: 41.0437051, 29.0035726

Fabrika Dans, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fabrika Dans yorumlar

Düğün dansımız için haftalarca kurs aradım en son Caner hocaya karar kıldım iyi ki de onu seçmişiz . O kadar enerjik , ilgili ve en önemlisi sabırlı ki.. öğretinceye kadar uğraşıyor, hareketleri yapamadığınızda içtenlikle tekrar tekrar … Daha fazla

Harika bir deneyimdi, bu kadar harika bir stüdyo beklemiyordum, beklentimin inanılmaz üstündeydi gerçekten. Saatlerce full antrenman yaptım???? Tuvaleti var-tertemiz-, soyunma kabinleri var, kliması, vantilatörü, müzik sistemi... En güzeli de … Daha fazla

Dans kursunun konumu çok merkezi Beşiktaş çarşısının içinde ve ulaşım bakımından çok kolay bir yerde. Burada ben özel öğrencilerime klasik bale ve modern dans dersleri de veriyorum. Salonu geniş ve rahat.

2023-10-02 Elif

Düğün dansımız için haftalarca kurs aradım en son Caner hocaya karar kıldım iyi ki de onu seçmişiz . O kadar enerjik , ilgili ve en önemlisi sabırlı ki.. öğretinceye kadar uğraşıyor, hareketleri yapamadığınızda içtenlikle tekrar tekrar …

2023-10-02 Ayşe

Harika bir deneyimdi, bu kadar harika bir stüdyo beklemiyordum, beklentimin inanılmaz üstündeydi gerçekten. Saatlerce full antrenman yaptım???? Tuvaleti var-tertemiz-, soyunma kabinleri var, kliması, vantilatörü, müzik sistemi... En güzeli de …

2023-10-02 Merve

Dans kursunun konumu çok merkezi Beşiktaş çarşısının içinde ve ulaşım bakımından çok kolay bir yerde. Burada ben özel öğrencilerime klasik bale ve modern dans dersleri de veriyorum. Salonu geniş ve rahat.

2023-10-17 Deniz

Dans dersleri sırasında Caner hoca çok yardımcı oldu. Hareketleri anlamadığım zamanlarda bana tekrar tekrar gösterdi. Enerjisi ve sabrı beni motive etti. Çok memnun kaldım.

2023-10-22 Ali

Burada dans etmek gerçekten keyifli bir deneyim. İçerdeki atmosfer sıcak ve samimi. Hocalar çok profesyonel ve yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-10-27 Ahmet

Dans stüdyosu çok güzel bir yer. Hocalar harika, çok tecrübeli ve ilgili. Kurs boyunca çok şey öğrendim ve çok eğlendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Fatma

Dans stüdyosu çok temiz ve düzenli. Hocalar derslere hazır ve öğretmek için sabırsızlar. Burada dans etmek çok keyifli, enerji dolu bir deneyim.

2023-11-06 Eren

Dans stüdyosu şehir merkezinde yer alıyor ve ulaşım oldukça kolay. Hocalar çok profesyonel ve yardımsever. Dersler sırasında bize birebir ilgi gösterdiler.

2023-11-11 Kübra

Dans stüdyosu çok güzel bir atmosfere sahip. Hocalar sıcakkanlı ve yardımsever. Dersler çok eğlenceli ve öğretici.

2023-11-16 Berk

Dans derslerine başlamadan önce içimde çok büyük bir heyecan vardı. Ancak hocaların profesyonelliği ve sabrı sayesinde bu heyecanı yenmeyi başardım. Eğitim süreci çok verimliydi.

2023-11-21 Seda

Caner hoca gerçekten harika bir dans öğretmeni. Sabırlı, enerjik ve motive edici. Onunla dans etmek çok keyifli.

2023-11-26 Beyza

Bu dans stüdyosunu arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim ve çok memnun kaldım. Hocalar çok profesyonel ve ilgili. Atmosfer çok canlı ve pozitif.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fabrika Dans?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?