ITI Istanbul

ITI Istanbul yakın Silahtar Sokağı, Sultan Selim Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34415

  • Adres: Sultan Selim, Sílahtaroğlu Sokağı No:9, 34415 Kâğıthane/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 283 64 66
  • Web sitesi: iti-istanbul.com
  • Enlem, Boylam: 41.0891781, 29.0051719

ITI Istanbul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ITI Istanbul yorumlar

Taken from the classes, location, tutors and different lessons, everything was perfect. I really enjoyed my stay in Istanbul and the experience I shared with this group was exceptionally amazing. I really thank each and every one of the … Daha fazla

Online öğrencisiyim. Türkiye 'deki çoğu kursu ezip geçecek bir formata sahip. Alışılmışın dışında bir tarzları var. Kesinlikle Türkçe konuşmak yasak. Bu da bizi dile maruz bırakıyor. Zorluyor, zorlamadan dil öğrenilmez zaten. Dile maruz … Daha fazla

No gonna lie, they have a powerful academic staff. I benefitted from several short courses held by this institution. … Daha fazla

2023-09-17 Ayşe

Derslerden, konumdan, öğretmenlerden ve farklı derslerden memnun kaldım. İstanbul'da kaldığım süre boyunca okul tecrübemi paylaştığım bu grupla yaşadığım deneyim inanılmazdı. Her birine gerçekten teşekkür ederim.

2023-09-17 Ahmet

Online öğrencisiyim. Türkiye'deki çoğu kursu ezip geçecek bir formata sahiptirler. Alışılmışın dışında bir tarzı vardır. Kesinlikle Türkçe konuşmak yasaktır. Bu, bizi dile maruz bırakır. Zorluyor, zorlamadan dil öğrenilmez zaten. Dile maruz

2023-09-17 Mehmet

No gonna lie, they have a powerful academic staff. I benefitted from several short courses held by this institution.

2023-10-02 Fatma

Türkçe kurslarının sıkıcı bir dizi olduğunu düşündüm ama burası farklı. Ortamı ve eğitmenlerin ilgisi etkileyici. Kesinlikle başka bir ders almak istiyorum.

2023-10-07 Ayhan

Okul ile ilgili her şey mükemmeldi. Dersleri, dışı, öğretmenler ve farklı dersleri beğendim. İstanbul'da geçirdiğim süre boyunca çok mutlu oldum ve bu grupla paylaştığım deneyim olağanüstüydü. Her birine teşekkür ediyorum.

2023-10-12 Leyla

Bu kursla ilgili bir şeyler sormamdığım zamanlarda bile destek ekibi son derece yardımcı oldu. Çok sabırlı ve anlayışlılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Murat

Dil öğrenmek için çeşitli kurslara katıldım ama bu Okul en iyisi. Öğretmenlerin deneyimi ve öğretme yöntemleri gerçekten etkileyici. Kurslar eğlenceli ve eğitici.

2023-10-22 Gül

Gerçekten sadhana yoga eğitimine katılmak için bu yeri tercih ettim ama beklediğimden daha fazlasını buldum. Akademik personel harika ve tesisi güzeldi.

2023-10-27 Ali

İyi bir öğretmenin sadece sizin için öğrenme yolunda dostça bir rehber olduğunu düşünüyorum. Buradaki öğretmenler size pratik yapma ve kendinizi geliştirme fırsatı verirken size yol gösterir.

2023-11-01 Zeynep

Kurslar gerçekten yaratıcı ve ilgi çekici. Öğretmenler derslere aktif ve enerjik katılıyorlar ve öğrenmeyi çok daha eğlenceli hale getiriyorlar.

2023-11-06 Emre

Türkçe'yi iyi bir şekilde öğrenmek istiyorsanız bu kursları kesinlikle tavsiye ederim. Son derece etkileyici bir akademik ekibe sahipler.

2023-11-11 Seda

Dersler gerçekten faydalı ve ilgi çekiciydi. Öğretmenlerin iyi bir deneyime sahip olduğunu görebilirsiniz. Kesinlikle tekrar katılmak istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ITI Istanbul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?