Fab foods yorumlar

Fab foods yakın Çınarlıçeşme Sokağı, Kuruçeşme Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34345

  • Adres: Kuruçeşme, Kuruçeşme Cd. NO 2, 34345 Arnavutköy/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0616299, 29.0329

Fab foods, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fab foods yorumlar
2023-09-30 Ali

Glutensiz restoranında yemek yemek gerçekten harika bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve yemekler lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-30 Ayşe

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'na gittiğimde, ilk izlenimim çok olumlu oldu. Atmosfer çok hoş ve rahattı. Yemeklerin sunumu göz alıcıydı ve her şey mükemmel tadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-30 Ahmet

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'nda genel deneyimim mükemmeldi. Yemekler lezzetliydi ve seçenekler çeşitliydi. Fiyatlar biraz yüksek, ancak servis ve kalite için değer. Rezervasyon yapmak için biraz beklemem gerekti, ancak personel çok yardımcı oldu.

2023-10-15 Fatma

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'nı sevdiğim için teşekkür ederim. Ambiyans ve dekor harika, yemekler taze ve lezzetli. Personel çok dostça ve yardımcı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-25 Selin

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'ndaki deneyimim harikaydı. Yemeklerin kalitesi çok yüksekti ve servis harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak değer. Beklemek için biraz zaman harcamak zorunda kaldım, ancak sonunda tüm deneyimin tadını çıkardım.

2023-11-04 Özlem

Glutensiz seçeneklerin bol olduğu bir restoran arıyordum ve Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı tam olarak istediğim gibiydi. Yemeklerin tadı ve kalitesi harikaydı. Personel de çok dostça ve yardımcı. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-09 Burak

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'nda geçirdiğim deneyim genel olarak iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek, ancak yemeklerin kalitesi ve lezzeti bunu telafi ediyor. Ambiyans ve dekor da hoştu. Beklemek için biraz zaman harcadım, ancak sonunda lezzetli bir yemek yedim.

2023-11-14 Seda

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'nda yemek yemek gerçekten keyifliydi. Yemeklerin tadı harikaydı ve sunumları göz alıcıydı. Personel çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Her şey için teşekkür ederim.

2023-11-19 Ercan

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'na gittiğimde çok etkilendim. Yemeklerin kalitesi ve lezzeti harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmet ve kalite için değer. Personel de çok profesyonel ve hızlıydı. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-24 Şeyma

Fab foods Glutensiz Yemek Restoranı'nda yemek yemekten gerçekten keyif aldım. Yemekler lezzetliydi ve sunumları göz alıcıydı. Personel çok dostça ve yardımcı. Fiyatlar biraz pahalı olabilir, ancak kalite için değer. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fab foods?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?