Fastarz yorumlar

Fastarz yakın Qnb Finansbank Kıraç Branch, 57A, Hadımköy Yolu, Çakmaklı Mahallesi, Büyükçekmece, Istanbul, Marmara Region, 34500

  • Adres: Çakmaklı, Hadımköy Yolu Cd No:57/12, 34500 Büyükçekmece/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 553 955 44 64
  • Web sitesi: fastarz.com
  • Enlem, Boylam: 41.0421786, 28.6262931

Fastarz, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fastarz yorumlar

The best forwarding company in Turkey!!!I opted for the buy for me option and I am really satisfied!!! Excellent customer service,great communication, efficient staff!!Thank you very much!!!!???????????????? … Daha fazla

Fastarz is the place that offers the best help and most decent prices for shipping abroad ... always on time with a great customer support experience, i do really recommend it either you need to send a gift or something to your family or … Daha fazla

2023-09-27 Alex

The best forwarding company in Turkey!!!I opted for the buy for me option and I am really satisfied!!! Excellent customer service,great communication, efficient staff!!Thank you very much!!!!????????????????

2023-09-27 Denise

Fastarz is the place that offers the best help and most decent prices for shipping abroad ... always on time with a great customer support experience, i do really recommend it either you need to send a gift or something to your family or friends abroad ????????????????

2023-09-27 Michael

I used Fastarz to order myself some clothing from a Turkish company as the delivery was limited to Turkish addresses. I was provided a shipment address upon signing up and the process itself was quite self-explanatory.

2023-09-29 Ayşe

Türkiye'deki en iyi taşıma şirketi! Bağlanma seçeneğini tercih ettim ve gerçekten memnunum !!! Mükemmel müşteri hizmeti, harika iletişim, verimli personel !! Çok teşekkür ederim!!!!????????????????

2023-09-29 Mehmet

Fastarz, yurtdışına gönderim için en iyi yardımı ve en düşük fiyatları sunan yer ... her zaman harika bir müşteri destek deneyimiyle zamanında, hediye göndermek veya ailenize veya arkadaşlarınıza bir şey göndermek isti…

2023-10-02 Ayşe

Fastarz, yurtdışına gönderim için en iyi yardımı ve en düşük fiyatları sunan yer ... her zaman harika bir müşteri destek deneyimiyle zamanında, hediye göndermek veya ailenize veya arkadaşlarınıza bir şey göndermek istiyorsanız gerçekten öneririm. ????????????????

2023-10-02 Mehmet

Fastarz'i, bir Türk şirketinden bazı giysiler sipariş etmek için kullandım çünkü teslimat Türk adresleriyle sınırlıydı. Kaydolurken bir teslimat adresi verildi ve süreç oldukça açıklayıcı oldu.

2023-10-13 Ahmet

Türkiye'deki en iyi nakliye şirketi!!! Buy for me seçeneğini tercih ettim ve gerçekten memnunum!!! Mükemmel müşteri hizmeti, harika iletişim, verimli personel!! Çok teşekkür ederim!!!!????????????????

2023-10-13 Ayşe

Fastarz, yurtdışına gönderim için en iyi yardımı ve en uygun fiyatları sunan yer...her zaman harika bir müşteri destek deneyimiyle zamanında, hediye göndermek veya ailenize veya arkadaşlarınıza bir şey göndermek istiyorsanız gerçekten öneririm. ????????????????

2023-10-28 Fatma

Hızlı ve güvenilir hizmet sunan fastarz'a bayıldım. Yurt dışına gönderim yaparken tercih edebileceğiniz en iyi şirketlerden biri. Çalışanları çok yardımcı ve iletişimleri harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ali

Fastarz nakliye şirketiyle yaptığım gönderimden çok memnun kaldım. Çok hızlı ve güvenilir bir hizmet sundular. Müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Zeynep

Fastarz'dan Türkiye'de bulunmayan ürünleri almak için yararlandım ve son derece memnun kaldım. Hızlı, güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Çalışanları da çok profesyonel ve iletişimleri harika.

2023-11-12 Hasan

Fastarz kesinlikle en iyi nakliye şirketlerinden biri. Harika bir müşteri hizmeti sunuyorlar ve iletişimleri kesinlikle mükemmel. Hızlı ve güvenilir bir hizmet almak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

2023-11-17 Emine

Fastarz ile yaptığım nakliye deneyimimden çok memnun kaldım. Çalışanları çok profesyonel ve yardımcı. İletişimleri de harika ve her aşamada bana bilgi verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Osman

Türkiye'deki en iyi nakliye şirketi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı bir hizmet sunuyorlar. Müşteri hizmetleri de son derece ilgili ve yardımcı.

2023-11-27 Yasemin

Fastarz ile yaptığım gönderimden çok memnun kaldım. Çalışanları çok profesyonel ve her aşamada beni bilgilendirdiler. Hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-02 Merve

Fastarz'dan yararlanarak Türkiye'deki birşeyleri yurt dışına göndermek çok kolay. Hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyorlar. Çalışanları da çok yardımcı ve iletişimleri harika. Tavsiye ederim.

2023-12-07 Mustafa

Fastarz'dan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı bir hizmet sunuyorlar. Müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fastarz?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?