EzTravel Turkey yorumlar

EzTravel Turkey yakın Hasanağa Nakilbent Cami, Gelinlik Sokağı, Küçük Ayasofya Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34122

  • Adres: Küçük Ayasofya Mahallesi, Gelinlik Sokağı No:3, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 458 65 65
  • Web sitesi: eztravelturkey.com
  • Enlem, Boylam: 41.003776, 28.974944

EzTravel Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
EzTravel Turkey yorumlar

Zengin ve ilginç olan düzenlenmiş seyahat programını … Daha fazla

2023-09-18 Emre

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahatte mükemmel bir deneyim yaşadım. Seyahat programı çok zengin ve ilginçti. Her detay düşünülmüş ve düzenlenmişti. Rehberimiz çok bilgiliydi ve bize tarihi ve kültürel açıdan birçok bilgi verdi. Seyahat sırasında yaşadığımız herhangi bir sorunda, müşteri hizmetleri bize hızlı ve etkili bir şekilde yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-18 Ayşe

Birkaç kez EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile seyahat ettim ve her seferinde mükemmel bir deneyim yaşadım. Rehberler her zaman çok bilgili ve yardımseverdi. Seyahat programı çok iyi düzenlenmişti ve her ayrıntı düşünülmüştü. Otellerin konumu da harikaydı ve tüm olanaklara sahipti. Kesinlikle tekrar seyahat etmek için tercih edeceğim acenta!

2023-09-18 Mert

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahatin herhangi bir aşamasında hiçbir sorun yaşamadım. Rezervasyon yaparken ve seyahat sırasında müşteri hizmetleri hep yardımcı oldular. Rehberler ve şoförler her zaman güler yüzlü ve profesyonel davrandılar. Seyahatin atmosferi çok güzeldi ve her zaman rahat hissettim. Tekrar seyahat etmek isterim!

2023-10-03 Ceyda

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahatte beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Rehberimiz son derece bilgiliydi ve seyahat programı çok iyi düzenlenmişti. Otellerin hizmet kalitesi çok yüksekti ve tüm olanaklara sahipti. Rezervasyon yapma süreci çok kolaydı ve müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-10-08 Kadir

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi'nin düzenlediği seyahatte çok keyifli anlar yaşadım. Rehberimiz çok profesyonel ve bilgiliydi. Otellerin konumu ve olanakları çok iyiydi. Seyahat sırasında hiç beklemek zorunda değildik ve her şey zamanında düzenlenmişti. EzTravel Turkey Seyahat Acentesi'ne çok teşekkür ederim!

2023-10-13 Zeynep

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahat çok memnun kaldığım bir deneyimdi. Rehberimiz çok bilgili ve yardımseverdi. Otellerin hizmetleri kaliteliydi ve tüm olanaklara sahipti. Rezervasyon yaparken müşteri hizmetleri bize her konuda yardımcı oldu. Bir sonraki seyahatimde yine tercih edeceğim acenta!

2023-10-18 Ahmet

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahat programı son derece zengin ve ilginçti. Rehberimiz bize tarihi ve kültürel açıdan birçok bilgi verdi. Otellerin hizmet kalitesi çok yüksekti ve her detay düşünülmüştü. Müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oldu ve herhangi bir sorun yaşamadık. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-23 Elif

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahat programından çok memnun kaldım. Rehberimiz her konuda bilgiliydi ve seyahat programı çok iyi düzenlenmişti. Otellerin hizmetleri harikaydı ve tüm olanaklara sahipti. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu. Tekrar seyahat etmek için tercih edeceğim acenta!

2023-10-28 Murat

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahat oldukça memnun kaldığım bir deneyimdi. Rehberimiz çok bilgili ve profesyoneldi. Otellerin hizmet kalitesi çok yüksekti ve tüm olanaklara sahipti. Rezervasyon yapma süreci çok kolaydı ve müşteri hizmetleri bize her konuda yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-02 Esra

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahatte çok keyif aldım. Rehberimiz çok bilgili ve yardımseverdi. Otellerin konumu ve hizmetleri çok iyiydi. Müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oldu ve her türlü sorumuza cevap verdi. EzTravel Turkey Seyahat Acentesi'ni tercih etmek için daha fazla beklemeyin!

2023-11-07 Selin

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahatte son derece memnun kaldım. Rehberimiz çok bilgiliydi ve her soruya cevap verebiliyordu. Otellerin hizmet kalitesi harikaydı ve tüm olanaklara sahipti. Seyahatin atmosferi çok güzeldi ve her ayrıntı düşünülmüştü. Kesinlikle bir daha tekrar etmek istiyorum!

2023-11-12 Deniz

EzTravel Turkey Seyahat Acentesi ile yaptığım seyahat deneyimi çok olumlu oldu. Rehberler çok bilgiliydi ve her konuda yardımcı oldular. Otellerin hizmetleri çok iyiydi ve tüm olanaklara sahipti. Müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oldu ve her türlü talebimize cevap verdi. Bu acentayı tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? EzTravel Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?