Extra Malzeme yorumlar

Extra Malzeme yakın Özlem Sokağı, Ambarlı Mahallesi, Avcılar, Istanbul, Marmara Region, 34315

  • Adres: Ambarlı Mah., Şahin cad., Özlem sok. 13A, 34315 Avcılar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 572 57 34
  • Web sitesi: extramalzeme.com
  • Enlem, Boylam: 40.9796109, 28.7052227

Extra Malzeme, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Extra Malzeme yorumlar

Extra Malzeme faaliyetine 2014 yılında başlamıştır. Fuar sektöründe ki mimarlık ve fuar firmalarının ihtiyaçlarını tespit edip doğru bir ARGE çalışması ile stoklarını hazırlayan ve sektöre ilk kurumsal kiralama hizmetini sunan firmadır. … Daha fazla

Kaliteli ve zamanında hizmet arayanlar için çözüm adresidir.

2023-09-21 Ayşe

Extra Malzeme Ekipman Kiralama Acentesi kaliteli ve zamanında hizmet veren bir firma. Fuar ihtiyaçlarımız için çalıştığımız en iyi firma. Çalışmalarıyla bizim beklentilerimizi karşılıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Ali

Bu firma fuar sektöründe faaliyet gösteren firma ve stoklarını ARGE çalışmaları ile hazırlayıp kurumsal kiralama hizmeti sunuyorlar. İşlerinde çok profesyoneller, zamanında teslimat yapıyorlar ve ihtiyaç duyduğumuz malzemeleri sağlıyorlar.

2023-09-21 Fatma

Extra Malzeme Ekipman Kiralama Acentesi ihtiyaç duyduğumuz ekipmanları sağlayan güvenilir bir firma. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Çalışanları da çok yardımcı ve profesyoneller. Kesinlikle memnun kalıyorum.

2023-10-06 Mehmet

Firma fuar sektöründe ihtiyaç duyduğumuz tüm ekipmanları sağlamaktadır. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve zamanında teslimat yapıyorlar. Çalışanları ile iletişim de çok iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Zeynep

Extra Malzeme Ekipman Kiralama Acentesi kaliteli ve hızlı hizmet veren bir firma. Fuar sektöründe çalışanlara özel ihtiyaçları karşılıyorlar. Çalışanları da çok ilgili ve yardımcı. Memnun kaldık.

2023-10-16 Ahmet

Bu firma kurumsal kiralama hizmeti sunan ve fuar sektöründe çalışanlara çözüm sunan bir firma. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve ekonomik. Çalışanları da çok profesyonel ve iletişimleri de çok güzel. Tavsiye ederim.

2023-10-21 Aysel

Extra Malzeme Ekipman Kiralama Acentesi fuar sektöründe önemli bir boşluğu dolduran güvenilir bir firma. İhtiyaç duyduğumuz ekipmanları hızlı bir şekilde sağlıyorlar. Çalışmalarından çok memnunuz.

2023-10-26 Kemal

Fuar firmamızın ihtiyaçları için Extra Malzeme Ekipman Kiralama Acentesi ile çalışıyoruz. Çalışanları çok yardımcı ve işlerinde profesyoneller. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Selma

Extra Malzeme Ekipman Kiralama Acentesi fuar sektöründe çalışanlara ihtiyaç duydukları ekipmanları kaliteli bir şekilde sağlayan bir firma. Çalışanları da çok yardımcı ve iletişimleri güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Ömer

Bu firma fuar sektöründe çalışanlar için ihtiyaç duydukları ekipmanları tedarik eden bir firma. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve zamanında teslimat yapıyorlar. Çalışanları da çok profesyonel ve yardımcı. Tavsiye ederim.

2023-11-10 Selin

Extra Malzeme Ekipman Kiralama Acentesi ihtiyaç duyduğumuz ekipmanları kaliteli ve hızlı bir şekilde sağlayan bir firma. Ekonomik fiyatlar ile profesyonel bir hizmet alıyoruz. Çalışanları da çok yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Ayhan

Bu firma fuar sektöründe çalışanlara kiralama hizmeti sunan bir firma. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve zamanında teslimat yapıyorlar. Çalışanları ile iletişim de çok iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Extra Malzeme?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?