Sakarya Şehitleri Anıtı Ve Müzesi yorumlar

Sakarya Şehitleri Anıtı Ve Müzesi yakın Gazi, Gazi Mahallesi, Polatlı, Ankara, Central Anatolia Region, 06900

  • Adres: Şehitlik Kaşı Tepesi, Polatlı Merkez, Polatlı, Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.586405, 32.136763

Sakarya Şehitleri Anıtı Ve Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sakarya Şehitleri Anıtı Ve Müzesi yorumlar

İlk katı kendimiz geziyoruz.ikinci katı çok güzel anlatan rehberimiz eşliğinde geziyoruz .görmeden geçmeyin .. Daha fazla

Sakarya Zaferi Müzesi, Sakarya Meydan Muharebesi'nin geçtiği bölgede yer almaktadır. Müzede, savaşın tarihi, mücadelede yer alan askerlerin ve komutanların biyografileri, döneme ait askeri teçhizat ve silahlar, fotoğraflar, belgeler ve … Daha fazla

2023-09-30 Ayşe

İlk katı kendimiz geziyoruz.ikinci katı çok güzel anlatan rehberimiz eşliğinde geziyoruz .görmeden geçmeyin ..

2023-09-30 Mehmet

Sakarya Zaferi Müzesi, Sakarya Meydan Muharebesi'nin geçtiği bölgede yer almaktadır. Müzede, savaşın tarihi, mücadelede yer alan askerlerin ve komutanların biyografileri, döneme ait askeri teçhizat ve silahlar, fotoğraflar, belgeler ve …

2023-10-15 Fatma

Tarihimizi doğru bir şekilde öğrenmek isteyenlerin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Rehberler samimi ve bilgili. Müzenin atmosferi çok etkileyici. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Yusuf

Müze ziyaret ettiğim zamanlarda oldukça kalabalıktı ve rehberimiz bizi biraz aceleye getiriyordu. Ancak antika eserlerin ve tarihin güzelliği buna değdi diyebilirim. Rehberin anlatımı da oldukça iyiydi.

2023-10-25 Ayşegül

Müzeyi ziyaret ettiğimizde rehberimiz çok bilgili ve ilgiliydi. Müze içindekileri anlatırken çok akıcı ve etkileyici bir şekilde anlatıyor. Tarihe olan ilgisi gerçekten hissediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Kadir

Etkileyici ve öğretici bir müze. Rehberin anlatımı sayesinde tarihi olayları daha iyi anlayabiliyorsunuz. Müzedeki eserler ve belgeler oldukça iyi korunmuş durumda. Kesinlikle görülmeye değer.

2023-11-04 Emine

Müze oldukça temiz ve düzenli. Rehberimiz bize her ayrıntıyı anlattı ve sorularımızı sabırla cevapladı. Müze içindeki eserler gerçekten etkileyici. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-09 Ali

Müze oldukça büyük ve güzel bir yapıya sahip. Rehberimiz çok bilgili ve ilgiliydi. Müzede sergilenen eserler gerçekten etkileyici. Bu güzel müzeyi görmeden geçmeyin derim.

2023-11-14 Esra

Müzeyi gezerken rehberimiz bize çok yardımcı oldu. Sorduğumuz soruları sabırla cevapladı ve bize müzede bulunan eserleri anlattı. Müze içindeki atmosfer oldukça etkileyici. Tavsiye ederim.

2023-11-19 Mustafa

Müze oldukça güzel ve tarihi bir yapıya sahip. Rehberimiz müzede bulunan eserleri çok iyi anlattı. Müzik eşliğinde yapılan tur oldukça keyifliydi. Kesinlikle görülmeye değer.

2023-11-24 Zeynep

Müze ziyaretimiz oldukça keyifli geçti. Rehberimiz bize müzede bulunan eserleri anlattı ve sorularımızı cevapladı. Müze içindeki atmosfer gerçekten etkileyici. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sakarya Şehitleri Anıtı Ve Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?