Experience Antalya yorumlar

Experience Antalya yakın Yeşilvadi, Serik, Antalya, Mediterranean Region

  • Telefon: +90 546 798 19 69
  • Enlem, Boylam: 37.1918704, 31.0943595

Experience Antalya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Experience Antalya yorumlar

This company provides a fabulous 'one-stop-shop' for all things in the Antalya region of Turkey and their website gives a really useful Antalya guide. I used them for car-hire (excellent price for a brand-new car) and a wide variety of … Daha fazla

I have used Experience Antalya a few times now for trips and more recently car hire - everything was 5* and I would def recommend them. The car was ready waiting for us and returning the car to the airport was easy. We will be using them again in May. Thanks once again Experience Antalya

Can't say enough good things about this company. I have tried their rafting/ canyoning tour and guided walk. I am a regular holidayer to Turkey and these guys are good at what they do. I will be checking out some more of their tours next time I visit.

2023-10-21 Ayşe

Antalya bölgesindeki tüm konular için harika bir 'hepsi bir arada' hizmet sunuyorlar ve web siteleri gerçekten kullanışlı bir Antalya rehberi veriyor. Araç kiralama için kullandım (sıfır kilometre araba için mükemmel bir fiyat) ve çeşitli...

2023-10-21 Ahmet

Experience Antalya'yı birkaç kez kullanmıştım, son zamanlarda araba kiralama için kullandım - her şey 5 * idi ve kesinlikle tavsiye ederim. Araba hazır bekliyordu ve arabayı havaalanına teslim etmek kolaydı. Mayıs'ta tekrar kullanacağız. Bir kez daha teşekkürler Experience Antalya.

2023-10-21 Fatma

Bu şirket hakkında yeterince iyi şey söylenemez. Rafting / kanyon gezisi ve rehberli yürüyüşlerini denedim. Türkiye'ye düzenli tatilciyim ve bu adamlar yaptıkları işte iyiler. Bir sonraki ziyaretimde bazı daha fazla turunu deneyeceğim.

2023-11-05 Mustafa

Harika bir deneyim! Antalya Turlar'ı kullanarak düzenli olarak geziyorum ve her seferinde büyülendim. Hizmet kalitesi, müşteri hizmetleri ve çalışanları gerçekten olağanüstü. Fiyatlar da oldukça makul. Gerçekten tavsiye ederim!

2023-11-10 Şule

Antalya gezimiz boyunca her şey mükemmeldi. Rehberimiz çok bilgili ve dostça idi. Tüm turlarımızda muhteşem manzaralar gördük ve gerçekten keyifli bir zaman geçirdik. Kesinlikle tekrar deneyimlemek istiyorum.

2023-11-15 Eren

Experience Antalya ile son derece memnun kaldım. Araç kiralama hizmetlerinden faydalandım ve mükemmel bir deneyim yaşadım. Yeni bir araba için çok uygun bir fiyat aldım ve arabayı teslim etmek çok kolaydı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-20 Zeynep

Antalya Turlar'dan harika bir deneyim yaşadım. Rehberler çok bilgili ve yardımseverdi. Geziler düzenli ve düzenliydi. Fiyatlar makuldu ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Şiddetle tavsiye ederim!

2023-11-25 Umut

Experience Antalya Turlar ile aldığım hizmet çok memnun ediciydi. İyi bir fiyata kaliteli bir araba kiraladım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar kullanacağım!

2023-11-30 Selin

Antalya bölgesinde gezilecek çok fazla yer olduğunu biliyordum ve Experience Antalya Turlar ile keşfetmek için harika bir fırsatım oldu. Çok çeşitli turlar sunuyorlar ve kaliteli hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-05 Ömer

Antalya'da harika bir tatil geçirdim ve Experience Antalya Turlar bu deneyimi daha da özel kıldı. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Tur seçenekleri çok geniş ve herkesin ilgisini çekecek bir şey bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-10 Elif

Experience Antalya Turlar, Antalya bölgesindeki en iyi tur şirketlerinden biri. Çok çeşitli turlar sunuyorlar ve hizmetleri mükemmel. Rehberler çok bilgili ve yardımseverdi. Antalya'yı keşfetmek için bu şirketi tercih etmek size harika bir deneyim yaşatacaktır.

2023-12-15 Ali

Experience Antalya Turlar ile harika bir tatil geçirdik. Turlar çok keyifliydi ve rehberler çok profesyoneldi. Antalya'da görülecek ve yapılacak pek çok şey olduğunu fark ettik. Kesinlikle tekrar deneyimlemek istediğim bir şirket!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Experience Antalya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?