RUMELİ MÜZAYEDE yorumlar

RUMELİ MÜZAYEDE yakın Kuştepe, Kuştepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34381

  • Adres: İnönü Cad No:3/29 Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı, 34387 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 249 65 64
  • Web sitesi: rumelimuzayede.com
  • Enlem, Boylam: 41.0716139, 28.99115

RUMELİ MÜZAYEDE, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
RUMELİ MÜZAYEDE yorumlar
2023-09-20 Ahmet

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde çok güzel bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksekti. Müzayede evinin tesisleri oldukça modern ve rahattı. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-20 Ayşe

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde geçen hafta bir müzayede düzenlendi ve bu deneyimi yaşadım. Müzayede evinin atmosferi çok etkileyiciydi ve personel çok profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-09-20 Fatma

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde birkaç kez müzayede düzenlemiştim ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Personel her zaman yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de her zaman beklentilerimi karşıladı. Tesisler de oldukça modern ve rahat. Bir müzayede evinden beklediğim her şey.

2023-10-05 Mehmet

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'ni geçen hafta ziyaret ettim ve çok etkilendim. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Müzayede evinin tesisleri oldukça ferah ve modern. Bekleme süresi de oldukça kısadı. Her şeyiyle harika bir deneyimdi.

2023-10-10 Zeynep

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde ilk defa bir müzayede düzenlemiştim ve beklentilerimi aştı. Müzayede evinin atmosferi oldukça etkileyiciydi ve personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makuldu. Bu müzayede evini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Hüseyin

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde birkaç kez müzayede düzenlemiştim ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi her zaman beklentilerimi karşıladı. Müzayede evinin tesisleri de oldukça modern ve konforluydu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-20 Özlem

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'ni geçen hafta ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Müzayede evinin tesisleri modern ve konforlu. Bekleme süresi de oldukça kısadı. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-25 Hasan

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde bir müzayede düzenledim ve harika bir deneyim yaşadım. Müzayede evinin atmosferi etkileyiciydi ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-30 Gizem

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'ne ilk defa ziyaret ettim ve çok etkilendim. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Müzayede evinin tesisleri modern ve rahattı. Bekleme süresi de oldukça kısadı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-04 Ceren

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde geçen hafta bir müzayede düzenlendi ve katıldım. Müzayede evinin atmosferi çok etkileyiciydi ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-09 Osman

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'nde birkaç kez müzayede düzenlemiştim ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Müzayede evinin atmosferi çok etkileyiciydi ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de her zaman beklentilerimi karşıladı. Tesisler de rahat ve modern.

2023-11-14 Merve

Rumeli Müzayede Müzayede Evi'ni geçen hafta ziyaret ettim ve çok etkilendim. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Müzayede evinin tesisleri modern ve konforluydu. Bekleme süresi de oldukça kısadı. Harika bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? RUMELİ MÜZAYEDE?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?