Erzincan POMEM yorumlar

Erzincan POMEM yakın Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu, Sivas-Erzincan yolu, Hürrem Palangası, Erzincan, Hacıali Palangası, Erzincan Merkez, Erzincan, Eastern Anatolia Region

  • Adres: 24155, Sivas Erzincan Yolu, Erzincan Merkez, Türkiye
  • Telefon: +90 446 226 28 41
  • Web sitesi: erzincanpomem.pa.edu.tr
  • Enlem, Boylam: 39.7971153, 39.3785551

Erzincan POMEM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Erzincan POMEM yorumlar

Pomem Polis ve Bekçi adaylarının yetiştirildiği ve göreve hazır hâle gelene kadar konakladıkları ve eğitim gördükleri yerdir sınavdan yeterli not aldıkdan sonra buraya gelip 6 veya 3 ay eğitim görüp sahaya indikleri yerdir rabbim bütün … Daha fazla

En lüks okullardan birisi eğitim zorlu ama öğretici.

Erzincan'da 1985 yılında açılan Polis Okulu, 2014 yılından itibaren Erzincan Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesinin karşısında bulunan alana taşındı. Polis Okulu 2001 yılından itibaren Polis Meslek Yüksekokulu olarak eğitim - öğretim … Daha fazla

2023-10-03 Erdem

Erzincan POMEM Eğitim Kurumu, Pomem Polis ve Bekçi adaylarının yetiştirildiği ve göreve hazır hâle gelene kadar konakladıkları ve eğitim gördükleri yerdir. Sınavdan yeterli not aldıktan sonra buraya gelip 6 veya 3 ay eğitim görüp sahaya indikleri yerdir. Rabbim bütün...

2023-10-03 Ayşe

En lüks okullardan birisi, eğitim zorlu ama öğretici.

2023-10-03 Fatih

Erzincan'da 1985 yılında açılan Polis Okulu, 2014 yılından itibaren Erzincan Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesinin karşısında bulunan alana taşındı. Polis Okulu 2001 yılından itibaren Polis Meslek Yüksekokulu olarak eğitim - öğretim yapıyor.

2023-10-18 Ahmet

Sınavdan yeterli not alıp geldiğimiz POMEM Eğitim Kurumu'nda eğitim verilen süre boyunca oldukça zorlu bir eğitim süreci geçirdik. Ancak bu süre zarfında çok şey öğrendik ve kendimizi geliştirdik. Hocalarımızın desteği sayesinde görev için hazır hale geldik. Teşekkürler Erzincan POMEM!

2023-10-23 Esra

POMEM Eğitim Kurumu'nda geçirdiğim süre boyunca kendimi çok geliştirdim. Eğitimcilerimizin deneyimleri ve öğretim yöntemleri sayesinde çok şey öğrendim. Eğitim kurumu oldukça modern ve donanımlı bir şekilde düzenlenmiş. Bu nedenle çok memnun kaldım.

2023-10-28 Mustafa

Erzincan POMEM Eğitim Kurumu çok profesyonel bir eğitim sunmaktadır. Hem teorik hem de pratik konulara odaklanarak adayları göreve hazırlamaktadır. Eğitim süreci oldukça yoğun olmasına rağmen hocaların destekleriyle başarılı bir şekilde tamamlanabilir.

2023-11-02 Elif

Erzincan POMEM Eğitim Kurumu'nda verilen eğitim oldukça yararlıdır. Eğitimciler, adayların ihtiyaçlarına göre programlar hazırlayarak onları göreve hazırlamaktadır. Eğitim kurumu aynı zamanda modern ve temiz bir ortam sunmaktadır. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-07 Murat

Erzincan POMEM Eğitim Kurumu'nda eğitim gördüm ve bu süre zarfında çok şey öğrendim. Hocalarımızın deneyimleri ve bilgileri sayesinde göreve hazır hale geldim. Eğitim kurumu, adaylarına gereken desteği sağlamakta ve güvenli bir ortam sunmaktadır.

2023-11-12 Selin

Erzincan POMEM Eğitim Kurumu, göreve hazırlanan polis ve bekçi adayları için mükemmel bir eğitim sunmaktadır. Hem teorik hem de pratik konulara odaklanarak adayları yetiştirmektedir. Eğitimciler, öğrencilere gereken desteği sağlamakta ve her konuda yardımcı olmaktadır.

2023-11-17 Mehmet

POMEM Eğitim Kurumu'nda verilen eğitim süreci oldukça zorlu olsa da son derece verimlidir. Eğitimcilerin deneyimleri ve bilgileri sayesinde adaylar göreve hazırlanmaktadır. Eğitim kurumu aynı zamanda modern bir şekilde düzenlenmiş ve güvenli bir ortam sunmaktadır.

2023-11-22 Gül

Erzincan POMEM Eğitim Kurumu, polis ve bekçi adayları için harika bir eğitim sunmaktadır. Eğitimcilerin deneyimleri ve bilgileri sayesinde adaylar göreve hazır hale gelmektedir. Eğitim süreci oldukça zorlu olsa da son derece öğretici ve motivasyon vericidir.

2023-11-27 Ali

Erzincan POMEM Eğitim Kurumu, polis ve bekçi adaylarını göreve hazırlamak için mükemmel bir eğitim sunmaktadır. Eğitimcilerin deneyimleri ve bilgileri sayesinde adaylar kendilerini geliştirmektedir. Eğitim süreci oldukça zorlu olsa da son derece verimlidir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Erzincan POMEM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?