Etiler Sanat Merkezi - Bale Dans Pilates Okulu yorumlar

Etiler Sanat Merkezi - Bale Dans Pilates Okulu yakın Safter İş Merkezi, 6, Ecza Sokağı, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Esentepe mahallesi Ecza Sokak Polcenter İş Merkezi No: 4 /38, 34330 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 284 74 56
  • Web sitesi: etilersanatmerkezi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0786107, 29.0102601

Etiler Sanat Merkezi - Bale Dans Pilates Okulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Etiler Sanat Merkezi - Bale Dans Pilates Okulu yorumlar

My daughter attended the school from 2017. Melike was the first teacher who payed attention to her abilities to do ballet professionally and with her advice we started preparation for a Professional ballet school. In 2019 she got admitted … Daha fazla

Hem yetiskin balesi hem de RAD - Royal Academy of Dance sertifikasyonu icin gidilebilecek en yetkin bale kursu. Hocalarin her biri muhtesem, hic bale yapmamis kisilerin bile hemen ortama adapte olmasini sagliyorlar. Kursun lokasyonu cok … Daha fazla

Etiler Sanat Merkezi, Son zamanlarda eşimle gördüğümüz ender sanat okullarından birisidir. Hem kendi çocuğumuza hem de tavsiye olarak referans olduğumuz aile dostlarımızın çocuklarına yaşattıkları her türlü deneyim, sonsuz ilgi ve alakaları … Daha fazla

2023-09-24 Melike

Kızım 2017'den beri okula devam ediyor. Melike, kızımın profesyonel olarak bale yapma yeteneğine dikkat eden ilk öğretmeniydi ve onun tavsiyesiyle profesyonel bir bale okulu için hazırlıklara başladık. 2019'da kabul aldı.

2023-09-24 Ayşe

Hem yetişkin balesi hem de RAD - Royal Academy of Dance sertifikasyonu için gidilebilecek en yetkin bale kursu. Hocaların her biri muhteşem, hiç bale yapmamış kişilerin bile hemen ortama adapte olmasını sağlıyorlar. Kursun lokasyonu çok güzel.

2023-09-24 Ahmet

Etiler Sanat Merkezi, Son zamanlarda eşimle gördüğümüz ender sanat okullarından birisidir. Hem kendi çocuğumuza hem de tavsiye olarak referans olduğumuz aile dostlarımızın çocuklarına yaşattıkları her türlü deneyim, sonsuz ilgi ve alakaları...

2023-10-09 Murat

Okuldan çok memnun kaldık. Kızım için olduğu kadar, kurs sürecinde eşim ve ben de çok keyif aldık. Eğitmenlerin bilgisi ve deneyimi sağlam bir temel oluşturuyor.

2023-10-14 Fatma

Bale okulu öğrencilerin yeteneklerine önem veren ve onları en üst seviyeye getiren bir okul. Çocuğum burada gerçekten ilerleme kaydetti ve kendine güvenini artırdı.

2023-10-19 Mehmet

Küçük yaşlarda baleye ilgi duyan bir çocuğum vardı. Etiler Sanat Merkezi onun için mükemmel bir yer oldu. Çocuklarla çok ilgileniyorlar ve harika bir ortam yaratıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Gamze

Kızım için en uygun bale okulunu ararken Etiler Sanat Merkezi'ni keşfettik. Öğretmenlerin tecrübesi, ilgisi ve kaliteli ders programları sayesinde çocuğum baleye olan ilgisini artırdı.

2023-10-29 Emre

Kızım dansa ilgi duyuyordu ve Etiler Sanat Merkezi'nde bu ilgisini geliştirdi. Öğretmenlerin profesyonel yaklaşımı ve onların rehberliği sayesinde kendisi için doğru adımları attı.

2023-11-03 Sevgi

Kızım bale yapmayı çok seviyor ve Etiler Sanat Merkezi'nde onun için en iyi eğitimi bulduk. Eğitmenlerin sabrı ve öğrencilere verdiği desteği takdir ediyorum.

2023-11-08 Özgür

Kızım bu okula 3 yıl önce başladı ve gerçekten çok ilerleme kaydetti. Öğretmenlerin öğrencilere verdiği bireysel ilgi ve eğitim kalitesi beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı.

2023-11-13 Gül

Kızımın bale yeteneğini geliştirmek için Etiler Sanat Merkezi'ne başvurduk. Okulun deneyimli öğretmenleri ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kızım hızla ilerledi.

2023-11-18 Gökhan

Eşimle birlikte okula kaydolmamızı önerilen Etiler Sanat Merkezi'nin piyasadaki en iyi bale okulu olduğunu söyleyebilirim. Hocaların yetkinliği ve kursun tüm detayları ile ilgilenmeleri mükemmeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Etiler Sanat Merkezi - Bale Dans Pilates Okulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?