Este Medical Group yorumlar

Este Medical Group yakın Bi Nevi Deli, 10, Dilhayat Sokağı, Etiler Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34337

  • Adres: Etiler, Nispetiye Caddesi, Dilhayat Sk. No:12, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 706 06 17
  • Web sitesi: estemedicalgroup.com
  • Enlem, Boylam: 41.0793751, 29.0328845

Este Medical Group, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Este Medical Group yorumlar

I recently had an eyebrow transplantation done at Este Medical Group Istanbul, and I must say, I am extremely happy with the results. The procedure was really smoothly done, and I didn't feel any pain at all. The staff at Este Medical Group … Daha fazla

The most amazing experience!! Every single person at Este Medical was so kind and helpful. Very professional staff and they make you feel so comfortable, the team was indeed outstanding! … Daha fazla

I had a great experience with my hair transplant surgery. The staff was perfect and the operation was successful. I would especially like to thank Sarah for her help. … Daha fazla

2023-09-24 Canan

Ben yakın zamanda İstanbul Este Medikal Grubu'nda kaş ekimi yaptırdım ve sonuçtan çok mutluyum. İşlem çok başarılı bir şekilde gerçekleştirildi ve hiçbir ağrı hissetmedim. Este Medikal Grubu personeli çok yardımcı oldu ve operasyon boyunca benimle çok ilgilendiler.

2023-09-24 Ayşe

En muhteşem deneyim!! Este Medikal'de her bir kişi çok nazik ve yardımcı oldu. Çok profesyonel bir ekip ve sizleri rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar, gerçekten olağanüstü bir ekipleri var!

2023-09-24 Cem

Saç ekimi ameliyatımda harika bir deneyim yaşadım. Personel mükemmeldi ve operasyon başarılı oldu. Özellikle Sarah'a yardımları için teşekkür etmek istiyorum.

2023-10-09 Fatma

Este Medikal Grubu'nun hizmetleri gerçekten harika. Çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar kullanacağım. Personel çok profesyoneldi ve bana ihtiyacım olan her şeyi sağladılar. Hizmet kalitesi mükemmel.

2023-10-14 Mehmet

Bugüne kadar yaptırdığım en iyi saç ekimi! Este Medikal'deki personel harikaydı ve işlem başarılı oldu. Operasyon öncesinde kısa bir değerlendirme süreci geçirdim ve tüm sorularıma yanıtlar aldım. Bu yüzden işlem boyunca çok rahat hissettim.

2023-10-19 Zeynep

Este Medikal Grubu'ndaki personel gerçekten profesyonel ve dostça. İşlem öncesinde beni çok iyi bilgilendirdiler ve operasyon sırasında bir an bile ağrı hissetmedim. Sonuçlardan çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Kadir

Este Medikal Grubu İstanbul'da saç ekimi ameliyatı için yakın zamanda gittim ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve operasyon başarılı oldu. Sarah'a yardımları için özellikle teşekkür etmek istiyorum.

2023-10-29 Gamze

Este Medikal Grubu'ndaki personel gerçekten harika. İşlem sırasında çok rahat hissettim çünkü her türlü bilgiyi paylaştılar ve ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu yüzden sonuçlardan çok memnun kaldım.

2023-11-03 Ali

Este Medikal Grubu'ndaki hizmetlerden çok memnun kaldım. Personel çok profesyoneldi ve ihtiyacım olan her şeyi sağladılar. Operasyon başarılı oldu ve sonuçlardan çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Yasemin

Este Medikal Grubu'ndaki personel gerçekten harika. İşlem sırasında çok rahat hissettim ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Yakın zamanda tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-13 Hasan

Este Medikal Grubu İstanbul'da bulunan harika bir saç ekimi kliniği. Staff çok profesyonel ve yardımsever. Operasyon başarılı oldu ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Sarah'a yardımları için özellikle teşekkür etmek istiyorum.

2023-11-18 Esra

Este Medikal Grubu'ndaki personel gerçekten profesyonel ve misafirperver. İşlem öncesi tüm süreçle ilgili ayrıntılı bilgilendirme yaptılar ve operasyon sırasında bir an bile ağrı hissetmedim. Sonuçlardan çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Este Medical Group?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?