Beta Dental yorumlar

Beta Dental yakın Demetevler Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06105

  • Adres: Demetevler, 369. Sk. 37/D, 06200 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 334 27 91
  • Web sitesi: betadental.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.967937, 32.783329

Beta Dental, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Beta Dental yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Beta Dental Diş Hekimi'nde geçen hafta randevu aldım ve çok memnun kaldım. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Diş hekimi tecrübeliydi ve ilgiliydi. Yaptığı işten memnun oldum ve hizmetin kaliteli olduğunu düşünüyorum.

2023-09-19 Mehmet

Beta Dental Diş Hekimi'nde yaptırdığım ilk ziyaretten çok etkilendim. Atmosfer oldukça rahatlatıcı ve temizdi. Diş hekimi çok açıklayıcı ve nazikti. Hizmet kalitesi harikaydı ve personel çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Zeynep

Beta Dental Diş Hekimi'ne geçen hafta gittim ve çok memnun kaldım. Randevu aldığım için bekleme süresi çok kısaydı. Personel çok kibar ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar adilceydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-04 Ali

Beta Dental Diş Hekimi'nde yapılan hizmetten çok memnun kaldım. Diş hekimi yetenekli ve dikkatliydi. Randevu aldığım için beklemem gerektirmediler. Çalışanlar çok yardımsever ve güler yüzlüydü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Fatma

Beta Dental Diş Hekimi'ne ilk kez geçen hafta gittim ve çok etkilendim. Randevu almak çok kolaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Personel çok nazik ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi harikaydı. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-14 Hasan

Beta Dental Diş Hekimi'nde alınan hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve kibardı. Atmosfer rahat ve temizdi. Diş hekimi işini iyi yapıyor ve açıklayıcıydı. Fiyatlar makuldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-19 Seda

Beta Dental Diş Hekimi'nde geçen ay randevu aldım. Personel çok yardımsever ve arkadaşça oldu. Diş hekimi tecrübeliydi ve işini iyi yapıyordu. Hizmetin kalitesi yüksekti ve fiyatlar adilceydi. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-10-24 Murat

Beta Dental Diş Hekimi'nde yaptırdığım ilk ziyaretten çok memnun kaldım. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Diş hekimi çok açıklayıcı ve profesyoneldi. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve beklemem gerektirmedi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Güler

Beta Dental Diş Hekimi'ne geçen hafta gittim ve çok etkilendim. Randevu almak kolaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Diş hekiminin işi harikaydı ve hizmet kalitesi yüksekti. Fiyatlar makuldu.

2023-11-03 Emre

Beta Dental Diş Hekimi'nde randevu aldım ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve işlerini iyi yapıyorlar. Diş hekimi deneyimli ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi harikaydı ve fiyatlar adilceydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Pınar

Beta Dental Diş Hekimi'ne ilk kez geçen hafta gittim ve çok etkilendim. Randevu almanın kolay olduğunu ve beklemek zorunda kalmadığımı fark ettim. Personel çok dostça ve profesyoneldi. Hizmetin kalitesi harikaydı.

2023-11-13 Serkan

Beta Dental Diş Hekimi'nde yapılan hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve işlerini iyi yapıyorlar. Diş hekimi deneyimliydi ve işini iyi yapıyordu. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Beta Dental?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?