Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi yakın 105. Sokak, Turgut Reis Mahallesi, Adıyaman, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region, 02290

  • Adres: Hastane Caddesi, İl Özel İdare Binası Altı, No:4/A Adıyaman/Merkez, 02200 Merkez/Adıyaman, Türkiye
  • Telefon: +90 416 214 06 06
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 37.7637736, 38.2727646

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi yorumlar

Adıyaman’daki yediğim en güzel çiğköfte hiç bir zaman midem yanmadı kendi yaptıkları ayranın içimi bir şahane tavsiye ederim

2023-09-18 Ayşe

Adıyaman’daki yediğim en güzel çiğköfte hiç bir zaman midem yanmadı kendi yaptıkları ayranın içimi bir şahane tavsiye ederim

2023-09-18 Fatma

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci'yi tavuk çiğköfte yemek için tercih ettim. Çiğköfteler gerçekten çok lezzetliydi ve iyice baharatlanmışlardı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Fiyatlar uygun ve hizmet hızlıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-18 Emre

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci, çiğköfte severler için harika bir yer. Burada yediğim çiğköfteler çok lezzetliydi ve baharatlar tam istediğim gibi ayarlanmıştı. Personel çok cana yakın ve misafirperverdi. Fiyatlar da oldukça makul. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum.

2023-10-03 Mehmet

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci, harika bir atmosfere sahip. Restoranın dekoru çok şık ve konforlu. Personel çok profesyonel ve hizmetleri hızlı. Çiğköfteler tazedir ve lezzetlidir. Fiyatlar da uygun. Buraya başka bir deneyim yaşamak için tekrar geleceğim.

2023-10-08 Zeynep

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci'nin çiğköfteleri gerçekten lezzetli ve taze. Ayrıca personel çok dostça ve yardımsever. Restoranın dekoru da çok güzel ve rahat. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi harika. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-13 Hasan

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci'ye iyi bir deneyim yaşamak için gittim. Ancak hizmet oldukça yavaştı ve personel pek ilgilenmiyordu. Çiğköfteler taze ve lezzetliydi, ancak fiyatlar biraz yüksekti. Genel olarak tatmin edici bir deneyim değildi.

2023-10-18 Sena

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci, çiğköfte sevenler için harika bir seçenek. Burada yediğim çiğköfteler çok lezzetliydi ve taze yapılmıştı. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel de çok yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-23 Ali

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci'ye ilk kez gittim ve çok memnun kaldım. Çiğköftelerin tadı harikaydı ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-28 Elif

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci'yi tavsiye üzerine denedim ve çok beğendim. Çiğköfteler gerçekten lezzetli ve baharatlıydı. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Fiyatlar makul ve hizmet hızlıydı. Kesinlikle buraya tekrar geleceğim.

2023-11-02 Murat

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci, çiğköfte sevenler için harika bir yer. Çiğköfteler çok lezzetli ve baharatlıydı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-07 Feyza

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci'yi ilk defa ziyaret ettim ve memnun kaldım. Çiğköfteler gerçekten lezzetliydi ve baharatlar tam istediğim gibiydi. Personel de çok nazik ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle buraya tekrar geleceğim.

2023-11-12 Hüseyin

Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi Çiğ Köfteci'nde geçen hafta yemek yedim ve çok beğendim. Çiğköfteler gerçekten taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da uygun ve personel çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Esensoy Çiğköfte Hastane Caddesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?