Ertekin Müzik Eğitim Akademisi yorumlar

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi yakın Necmettin Erbakan Mah., Necmettin Erbakan Mahallesi, Kilis, Kilis, Southeastern Anatolia Region, 79002

  • Adres: Mehmet Rıfat Kazancıoğlu, İstiklal Caddesi No:19, 79000 Merkez/Kilis, Türkiye
  • Telefon: +90 542 273 24 51
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 36.7076921, 37.1438444

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ertekin Müzik Eğitim Akademisi yorumlar

EFSANE (Bıyıklarına kurban olduğumun Ertekini)

2023-09-20 Ayşe

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu gerçekten harika bir yer. Öğretmenler çok tecrübeli ve onlarla çalışmak gerçekten motive edici. Ben burada gitar dersi alıyorum ve son 6 aydır gerçekten gelişim gösterdim. Dersler hem eğlenceli hem de öğretici. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-20 Mehmet

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu çok profesyonel bir ortama sahip. İçeri girer girmez, güzel bir atmosfer hissediyorsunuz. Öğretmenler çok bilgili ve sabırlı. Daha önce hiç enstrüman çalmamıştım ve burada piyano dersleri almaya karar verdim. Şu ana kadar çok memnunum. Kesinlikle burayı tercih etmelisiniz!

2023-09-20 Cem

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu gerçekten mükemmel bir yer. Öğretmenler çok yetenekli ve öğrencilerle çok ilgileniyorlar. Burada keman dersleri alıyorum ve ilerlememle çok memnunum. Okulun atmosferi sıcak ve samimi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-05 Esra

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'ndan çok memnunum. Buraya başlamadan önce hiç şarkı söylememiştim ve sesimin nasıl gelişeceğinden emin değildim. Ancak öğretmenlerin yönlendirmeleri ve çalışma programı sayesinde, şimdi gerçekten güvenle şarkı söyleyebiliyorum. Okul harika bir atmosfere sahip ve öğretmenler çok ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-10 Burak

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'nda davul dersleri alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Öğretmenler çok profesyonel ve tekniklerini öğrenmek için çok çalışıyorlar. Okulun tesisleri çok modern ve rahat. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-15 Seda

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'nda gitar dersleri alıyorum ve kesinlikle çok memnunum. Öğretmenler çok deneyimli ve öğrencilerle çok ilgileniyorlar. Dersler hem eğlenceli hem de öğretici. Okulun atmosferi çok hoş ve rahat. Kesinlikle öneririm!

2023-10-20 Ahmet

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'na katıldım ve gerçekten memnun kaldım. Dersteki çalışma programı gayet düzgün ve gelişmemi sağladı. Okulun iç dekorasyonu çok hoş ve rahatlatıcı. Öğretmenler ilgili ve deneyimli. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-25 Nazlı

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'nda piyano dersleri alıyorum ve gerçekten memnunum. Öğretmenler çok sabırlı ve bilgili. Hangi düzeyde olursanız olun, size en uygun çalışma planını yapıyorlar. Okulun atmosferi çok hoş ve öğrencilerle ilgileniliyor. Kesinlikle burayı tercih edin!

2023-10-30 Cansu

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu gerçekten harika bir yer. Öğretmenler çok deneyimli ve öğrencilere büyük önem veriyorlar. Burada gitar dersleri alıyorum ve ilerlememle çok memnunum. Okulun atmosferi çok sıcak ve samimi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-04 Efe

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'ndan çok memnunum. Öğretmenler gerçekten çok profesyonel ve rahatlatıcı bir ortamda çalışmak için size büyük bir motivasyon sağlıyorlar. Bu okulda piyano dersleri alıyorum ve son 1 yılda büyük ilerleme kaydettim. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-09 Deniz

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'ndan çok memnunum. Gitar dersleri alıyorum ve öğretmen çok sabırlı ve bilgili. Okulun atmosferi çok rahatlatıcı ve öğrencilere destekleyici bir ortam sağlıyor. Kesinlikle burayı tavsiye ederim!

2023-11-14 Gökhan

Ertekin Müzik Eğitim Akademisi Müzik Okulu'nda davul dersleri alıyorum ve gerçekten memnunum. Öğretmenler çok deneyimli ve öğrencilerle ilgileniyorlar. Okulun atmosferi çok hoş ve çalışma alanları rahat. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ertekin Müzik Eğitim Akademisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?