English Time Maltepe yorumlar

English Time Maltepe yakın Vitamin Balık Izgara, Havuzlar Sokağı, Süreyyaplajı, Feyzullah Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34843

  • Adres: Feyzullah, Atatürk Cd. No:31, 34840 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 383 51 73
  • Web sitesi: englishtime.com
  • Enlem, Boylam: 40.9239591, 29.130659

English Time Maltepe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
English Time Maltepe yorumlar

Gerek öğretmenlerin, gerek tüm çalışan personelin güleryüzlü ve sıcaklığı dışında çocuğumun İngilizce için aşkla gittiği tek kurum. Okulda maalesef öğretmenden kaynaklı sevemediği İngilizceyi kurumla karşılaşmamız sonrasında tamamen değişti … Daha fazla

English time Maltepe'den öğretmenlerimizden ve ilgilenen abileren ablalarina kadar gerçekten çok memnun kaldım. Oğluma ingilizceyi gerçekten sevdirdi ve severek öğreniyor. Çok teşekkür ederiz. Kesinlikle devam edeceğiz.

Hayallerime baslamadan once attigim ilk adimda temsilcilerden egitimcilere kadar herkese cok tesekkur ederim. Korkularim on yargim ve yapamam diye dusunurken tum tabularimi yiktirdilar bana. Ve ciddi anlamda bir cok kazanim sagladim. Ayrica … Daha fazla

2023-09-30 Aylin

Gerek öğretmenlerin, gerek tüm çalışan personelin güleryüzlü ve sıcaklığı dışında çocuğumun İngilizce için aşkla gittiği tek kurum. Okulda maalesef öğretmenden kaynaklı sevemediği İngilizceyi kurumla karşılaşmamız sonrasında tamamen değişti.

2023-09-30 Erdem

English time Maltepe'den öğretmenlerimizden ve ilgilenen abileren ablalarina kadar gerçekten çok memnun kaldım. Oğluma ingilizceyi gerçekten sevdirdi ve severek öğreniyor. Çok teşekkür ederiz. Kesinlikle devam edeceğiz.

2023-09-30 Selin

Hayallerime baslamadan once attigim ilk adimda temsilcilerden egitimcilere kadar herkese cok tesekkur ederim. Korkularim on yargim ve yapamam diye dusunurken tum tabularimi yiktirdilar bana. Ve ciddi anlamda bir cok kazanim sagladim. Ayrica

2023-10-15 Tuncay

Öğrencilere olan yaklaşım, ilgi ve alaka çok güzel. Sınıfların temizliği ve düzeni de oldukça iyiydi. Öğretmenlerin yüksek kalitede ders anlatmaları, öğrenciler arasındaki interaktif etkileşimler çok faydalı oldu.

2023-10-20 Merve

İngilizce Bilgisayar kursuna katıldım oldukça memnun kaldım, verilen önemli bilgiler ve öğrendiğimiz örnekleri güzel anlatma stili ve bilgi akışı harikaydı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-25 Barış

Öğretmenlerin ve diğer personelin ilgisi ve alakası gerçekten takdire şayan. Dersler oldukça etkili ve öğrencilere katkı sağlayacak şekilde düzenleniyor. Öğrenci memnuniyetine gerçekten önem veriliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Seda

Personel ve öğretmenler oldukça ilgili ve yardımsever. İlgi ve alakaları beni memnun etti ve derslerin verimli geçmesini sağladı. Okulun atmosferi de oldukça güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Ahmet

Öğretmenlerin ders anlatımı oldukça başarılı ve etkiliydi. Dersler çok interaktif ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşiyor. Öğretmenler öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dersleri planlıyor. Genel olarak oldukça memnun kaldım.

2023-11-09 Deniz

Sınıfların temizliği ve düzeni oldukça iyi. Öğretmenler kendilerini geliştirmek ve öğrencileri ile daha iyi iletişim kurmak için çaba sarf ediyorlar. Öğrenci memnuniyetine önem verildiği için dersler oldukça verimli geçiyor.

2023-11-14 Ayşe

Öğrencilere gereken ilgi ve alaka gösteriliyor. Sınıfların temizliği ve düzeni de oldukça güzel. Öğretmenlerin ders anlatımı ve etkileşimi öğrenciler için oldukça faydalı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Murat

Derslerin etkin ve interaktif olması öğrencilerin derslere katılımını arttırıyor. Öğretmenler öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dersleri düzenliyor. Okulun atmosferi de oldukça güzel. Memnun kaldım.

2023-11-24 Ebru

Personel ve öğretmenlerin ilgi ve alakası gerçekten takdire şayan. Okulda ihtiyaç duyduğum her konuda yardımcı oldular ve bana destek verdiler. Dersler de oldukça verimli geçiyor. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? English Time Maltepe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?